Фільтри
5 оголошень
5 оголошень
Golden Key
10 000 грн/міс

Лермонтова, 40

1 кімната
37 / 18 / 6 м²
поверх 1 з 3
вчора Дод: 2 тиж. тому
Пропонуємо до Вашої уваги оренду однокімнатної квартири по вулиці Лермонтова, що у Центрально-Міському районі міста. У квартирі щойно завершений ремонт. Розташована на першому поверсі триповерхового будинку. Повністю мебльована та має необхідну для проживання техніку: бойлер, пральну машину, холодильник, телевізор, кондиціонер. Квартира під охороною, є відеонагляд у під'їзді. Камін на обігрів та естетику. Тепла підлога у ванній кімнаті. Балкону немає. Щодо розташування: центр міста, поряд вся необхідна інфраструктура, а саме - магазини, кав'ярні, супермаркети, парки, школи, дит.садочки та багато іншого. В трьох хвилинах Площа Визволення. Оренда для однієї людини або пари, без домашніх тва...
Рієлтор
Realty Group
3 000 грн/міс

Кривий Ріг, Миколаївське шоссе, 12

1 кімната
36 / 21 / 6 м²
поверх 8 з 9
1 день тому Дод: 1 день тому
Квартира знаходиться за адресою: Миколаївське шоссе 12. Квартира в жилому стані, в ній є всі необхідні меблі і техніка( крім пральної машини). Дзвоніть і приходьте на показ!
Рієлтор
АН "IDEAL"
4 500 грн/міс

Кривий Ріг, Пушкіна вул., 6

1 кімната
32 / 22 / 6 м²
поверх 5 з 5
1 день тому Дод: 1 день тому
Сдаётся в аренду 1 комнатная квартира в Центрально-Городском районе, по адресу ул. Пушкина, 6. Квартира в хорошем состоянии с косметическим ремонтом, укомлектована всей мебелью и техникой: газовая колонка, стиральная машина, холодильник, кондиционер. Есть балкон, но не застеклён. Можно с детьми и животными. Рядом детские сады, школа, магазины, супермаркеты, аптеки, кафе, остановка общественного транспорта, больница. Цена 4500 грн + коммунальные услуги. В отопительный период цена будет 4000. Оплата за первый и последний месяц. Предложение от агенства недвижимости, комиссия 50% от стоимости одного месяца единоразово.
Рієлтор
5 500 грн/міс

Пушкіна вул., 5

1 кімната
38 / 30 / 6 м²
поверх 2 з 5
1 тиж. тому Дод: 4 міс. тому
Аренда 1 комнатной на Освобождение по Улице Пушкина, отличный ремонт, есть двухспальная кровать ,мебель, шкаф большой, техника, вопросы по телефону
Рієлтор
5 000 грн/міс

Кривий Ріг, Петра Калнишевського вул. (Харітонова), 14а

1 кімната
45 / 17 / 6 м²
поверх 5 з 5
2 тиж. тому Дод: 2 тиж. тому
Оренда однокімнатної квартири в Центрально-міському районі, по вул. Петра Калнишевського (Харитонова). Квартира повністю укомплектована всією технікою та меблями для проживання, є диван, шафа, плазмовий телевізор, кондиціонер, холодильник, бойлер, пральна машина, газова плита, мікрохвильова піч, посуд, кімната для зберігання господарських речей, тощо. Поряд знаходиться вся необхідна інфраструктура для життя: багато магазинів, супермаркетів, спортивний комплекс «Sport Fit», аптеки, в 10-ти хв площа Визволення та багато іншого. Квартира здається тільки на довгий термін (від 6-ти місяців). Можна з тваринами! При заселенні сплачується перший і останній місяць та 50% послуги рієлтора. Більше в...
Рієлтор
15 оголошень
АН "IDEAL"
6 800 грн/міс

Качалова вул., 38

3 кімнати
70 / 55 / 6 м²
поверх 2 з 4
2 тиж. тому Дод: 1 міс. тому
Дуже велика квартира на Качалова 38. Знаходиться в тихому місці, до зупинки та магазинів 5 хв, школи з садочками поблизу. Має повністю усю необхідну техніку та меблі для проживання. Квартира тела, чиста та простора. Цікаве та зручне планування. Ідеально підходить для сім'ї (домашні тварини за домовленістю). Є відео огляд.
Рієлтор
АН "IDEAL"
5 500 грн/міс

Володимира Великого пл. (Артема), 51

2 кімнати
45 / 30 / 8 м²
поверх 4 з 9
1 день тому Дод: 1 день тому
Приємна та затишна кваритри на Космонавтів Знаходиться в дуже зручному місці: навпроти АТБ, поряд усі магазини, транспорт, школи та садочки. Має усю необхідну техніку та меблі для проживання. Ідеально підхоить для пари або сім'ї.
Рієлтор
4 000 грн/міс

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 25

1 кімната
38 / 30 / 7 м²
поверх 3 з 5
1 тиж. тому Дод: 4 міс. тому
Аренда 1комнатной с мебелью и техникой на Остановке Олимп, рядом развитая инфраструктура, вопросы по телефону
Рієлтор
Golden Key
квартира за адресою Кривий Ріг, Космонавтів вул., 28 квартира за адресою Кривий Ріг, Космонавтів вул., 28 квартира за адресою Кривий Ріг, Космонавтів вул., 28
4 500 грн/міс

Кривий Ріг, Космонавтів вул., 28

2 кімнати
45 / 30 / 6 м²
поверх 4 з 5
сьогодні Дод: 5 днів тому
Вільна з 25.04! Оренда двокімнатної квартири по вулиці Космонавтів, у Саксаганському районі. Квартира повністю мебльована та має необхідну для проживання техніку: бойлер, холодильник, пральну машину. Розташована на четвертому поверсі п'ятиповерхового будинку. Є балкон. Відмінна транпортна розв'язка, поряд вся необхідна інфраструктура. Оренда для порядної родини без домашніх улюбленців. Телефонуйте для більш детальної інформації!
Рієлтор
Golden Key
7 000 грн/міс

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 40

Доступна на короткий термін Можна з дітьми
1 кімната
32 / 25 / 6 м²
поверх 1 з 9
сьогодні Дод: 2 тиж. тому
Оренда однокімнатної квартири з сучасним ремонтом в Саксаганському районі по вул. Володимира Великого. У квартирі є все необхідне для проживання: пральна машинка, холодильник, плазмовий телевізор, новий розкладний диван, бойлер, також є засклений балкон. Поруч гарно розвинена інфраструктура: ТРЦ "Сонячна галерея", зупинка громадського транспорту, лікарня, дитячий майданчик, через дорогу стоянка для автомобілів. Телефонуйте, домовимось про перегляд!
Рієлтор
АН "IDEAL"
7 000 грн/міс

Кривий Ріг, Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 40

1 кімната
32 / 17 / 6 м²
поверх 1 з 9
вчора Дод: 2 міс. тому
Простора світла квартира у центрі Саксаганського району Має усю необхідну техніку та меблі для проживання. Знаходиться біля магазинів та зручної транспортної розв'язки, недалеко зелена зона. НИЗЬКІ КОМУНАЛЬНІ Ідеально підходить для проживання одної людини або пари
Рієлтор
Realty Group
5 500 грн/міс

Бульварний пров., 19

3 кімнати
60 / 45 / 8 м²
поверх 3 з 5
5 днів тому Дод: 3 тиж. тому
Здається простора, світла 3-х кімнатна квартира на готелі Київ, по пер. Бульварному.. Обладнана всім необхідним, є вся побутова техніка, газова плита, холодильник, пральна машина. пилосос, праска, бойлер. Частково зроблений свіжий косметичний ремонт. Велика лоджія із якої можна зробити влітку кімнату для відпочинку . Поряд вся інфраструктура: ресторан, кафе, аптека, супермаркет, АТБ, дитячий майданчик, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий садок, зупинка транспорту, школа, лікарня, поліклініка, Оплата 5500 + комунальні послуги. Оплата за 1 місяць та гарантійний платіж. Бажано для сім’ї або пари. Можна з охайною тваринкою. Подробиці дізнавайтеся за телефоном, приходьте на показ.
Рієлтор
Golden Key
8 500 грн/міс

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 32

3 кімнати
80 / 65 / 9 м²
поверх 4 з 5
сьогодні Дод: 1 тиж. тому
Оренда тринімнатної квартири по улиці Генерала Радієвського.(Біля Ашану) Повністю укомплектована усією необхідною технікою : духова шафа,мікрохвильова піч,варильна панель,холодильник,холодильник,телевізор,кондиціонер,пральна машина. Мебльована,є ліжко. Получ гарно розвинена інфраструктура,для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном !
Рієлтор
Realty Group
6 500 грн/міс

Космонавтів вул., 25

4 кімнати
61 / 48 / 6 м²
поверх 3 з 5
4 дні тому Дод: 4 дні тому
Оренда великої, затишної чотирьохкімнатної квартири по вул. Космонавтів. Є вся техніка, бойлер, газова плита, пральна машина, холодильник, кондиціонер, 2 телевізори, пилосос. Поряд є вся інфраструктура, магазини, Варус, АТБ, кафе, парк, дитячий садок, школа, лікарня, аптеки, зупинка транспорту,хороша транспортна розв”язка, поряд швідкисний трамвай. Великий балкон. Можна з тваринками. Оплата 6500грн+залог+комунальні. Дзвоніть, приходьте на показ.
Рієлтор
Realty Group
5 500 грн/міс

Кривий Ріг, Космонавтів вул., 41

3 кімнати
62 / 48 / 7 м²
поверх 5 з 5
вчора Дод: вчора
Оренда світлої, просторої трикімнатної квартири по вулиці Космонавтів. Мебльована, є вся техніка, бойлер, пральна машина, холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, 2 великих плазмових телевізори, пилосос. Є вся інфраструктура, дитячий майданчик, аптека, школа, дитячий садок, магазини, кіоски, парк, зелена зона, хороша транспортна розвʼязка. Оплата 5500 за 1-й місяць + заставна сума. Дзвоніть, приходьте на показ.
Рієлтор
Realty Group
8 000 грн/міс

Кривий Ріг, Генерала Радієвського вул. (Тинка), 33

4 кімнати
75 / 45 / 7 м²
поверх 2 з 5
5 днів тому Дод: 5 днів тому
Пропонуємо вашій увазі, 4х кімнатну квартиру розташовану на 2 поверсі 5ти поверхового будинку. Знаходиться по вул. Генерала Радіевського, зупинка 4-та дитяча лікарня. В квартирі зроблено затишний ремонт, є усі необхідні меблі і техніка. Велика площа і багато кімнат дає можливість проживати великій родині. В квартирі є дві облаштовані кімнати для діточок, а також окрема спальня для дорослих з двоспальним ліжком. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі: два кондиціонери, холодильник, пральна машинка, бойлер та багато іншого. У кроковій доступності зупинки із зручною транспортною розв’язкою, що забезпечує легкість переміщення містом. Поруч супермаркети, магазини, кафе та розважальні заклади...
Рієлтор
6 000 грн/міс

площадь Артема

1 кімната
50 / 40 / 7 м²
поверх 3 з 5
1 тиж. тому Дод: 2 р. 2 міс. тому
Аренда ВИП квартиры на площади Артема, перепланированная 2-х комнатная в однокомнатную квартиру с дизайнерским ремонтом. Есть вся мебель и техника для жизни.
Рієлтор
Golden Key
5 000 грн/міс

Вул. Софії Перовської, 8

1 кімната
35 / 25 / 6 м²
поверх 4 з 5
сьогодні Дод: 2 тиж. тому
Оренда однокімнатної квартири на вулиці Софії Перовської. Пропонується велика однокімнатна квартира, обладана усіми необхідними меблями. В кроковій доступності: магазини, ринок, парк, зупинка громадського транспорту, гарно розвинена інфраструктура, заклади харчування. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.
Рієлтор
4 000 грн/міс

Павла Глазового вул. (Балакіна), 29

1 кімната
45 / 38 / 7 м²
поверх 4 з 5
1 тиж. тому Дод: 2 міс. тому
Аренда 1 комнатной квартиры на Балакина, есть вся мебель и техника, косметический ремонт. Рядом метро, магазины, остановка и тд
Рієлтор
Realty Group
5 500 грн/міс

Тесленка вул., 29

2 кімнати
45 / 30 / 6 м²
поверх 4 з 5
1 день тому Дод: 2 тиж. тому
Пропоную Вашій увазі затишну та світлу квартиру. Частково укомплектована меблями, в наявності вся техніка. Квартира підійде як для сім’ї так і для відрядження. Хороша інфраструктура. Ціна 5500 + комунальні послуги. Дзвоніть, відповім на всі питання.
Рієлтор