23 000 грн/міс
40 / 20 / 20 м²
поверх 10 з 24
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
2 дні тому
193 (сьогодні 55, вчора 84)
Опис
Не Вимикають світло , але про запас вже встановлений генератор !


Здається в оренду квартира в ЖК бізнес класу Сан Франциско .

В квартирі сучасний ремонт.

Є меблі , техніка ( холодильник, морозильна камера, посудомийна машина, пральна машина,духовка,мікрохвильова піч,бойлер .

Комплекс закритого типу під відеонаглядом і охороною ,в парадному є консьерж, розвинута інфраструктура.

Магазини , кафе, Rozetka, МакДональдз, Сільпо прямо під домом, аптеки, дитячий садок і школа- це все знаходиться у комплексі.

Транспортна розвʼязка у цьому районі супер. Відстань до метро Нивки 5хв, до метро Берестейська 12хв.

Також поруч знаходяться автобусні та тролейбусні зупинки, а також маршрутні таксі.


Ціна 23000+застава+50%комісія
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. , нові. Є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2019 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Консьєрж, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Надання документів. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
9
Місяців досвіду
8
Місяців на сайті
Активних оголошень 3
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 4468
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
Дизайнерський ремонт

Планування
роздільне

Будинок і двір
Житловий комплекс «SAN FRANCISCO Creative House» в Києві розташований за адресою проспект Берестейський (Перемоги), 67. Новобудова знаходиться біля зручної транспортної розв'язки, поблизу зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. До станції метро «Нивки» близько двохсот метрів. Поруч школа, супермаркети, магазини і театр. По сусідству розташовано відділення банку, гімназія та кілька кафе.

«Сан Франциско Криейтів Хаус» – житловий комплекс, який належить до категорії комфортабельної нерухомості і спроєктований з урахуванням останніх досягнень американської будівельної індустрії. Він являє собою два монолітно-каркасних будинки заввишки дев'ять і чотирнадцять поверхів.

Корпуси споруджуються з цегли, виконується утеплення ультрасучасних фасадів мінеральною ватою товщиною п'ятнадцять сантиметрів. Організовується унікальна система підсвічування будівель.

Інфраструктура
У ході будівництва застосовуються найновіші енергозберігаючі технології, які відчутно знижують вартість утримання житла. Мобільний додаток SFERA дозволить користуватися послугами керуючої компанії, чатом зі зворотнім зв'язком, системами «розумний будинок» та «розумна квартира». Ви будете в курсі всіх подій будинку, зможете викликати ремонтну бригаду, дізнатися показники лічильників, контролювати доступ у квартиру, освітлення, камери, акустичні системи та багато іншого. Високотехнологічна система забезпечить безпеку мешканців, а швидкісним Wi-Fi передбачається охопити всю територію будинку. Власники електромобілів зможуть користуватися власною зарядною станцією IT-hub.

Купити квартиру в ЖК «Сан Франциско Криейтів Хаус» в м. Київ від забудовника «Saga Development» можна в офісі продажу, телефон якого опублікований на офіційному сайті проєкту. Там же опубліковані фото новобудови та прибудинкової території. У комплексі запроєктовано житло з вільними плануваннями в 1-2-3-4-кімнатному виконанні.

Уточнити умови, на яких здійснюється продаж квартир в ЖК «SAN FRANCISCO Creative House», ціни і детальні характеристики житла можна у представників компанії по телефону або в офісі.

У соціальних мережах або на тематичних форумах можна прочитати відгуки про якість будівництва багатоквартирного сучасного комплексу.

Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.