116 640 $
2 400 $/м²
48.6 / 18.5 / 19 м²
поверх 20 з 26
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
90 (сьогодні 1, вчора 8)
Опис
Пропозиція, яку ви не захочете пропустити! Стильна квартира з новим ремонтом і повною комплектацією у найкомфортнішому районі Києва — між станціями метро Святошин і Житомирська, обидві у пішому доступі. Продаж від власника!

Площа квартири — 48,6 м², вона розташована на 20-му поверсі 26-поверхового будинку з панорамним видом на зелений парк. У будинку — три швидкісні ліфти (два вантажних і один пасажирський), що завжди працюють, незалежно від перебоїв в електропостачанні та сигналів тривоги. Під'їзд і хол вже готові для зустрічі гостей — виконаний свіжий євроремонт, а на поверсі є вихід на загальний балкон та затишний тамбур.

Чим особлива ця квартира:
Світлий, новий ремонт: відразу після якого вам захочеться заселитися! Оновлені стіни, підлоги та стеля — використані якісні матеріали та сучасні дизайнерські рішення.
Найкраща техніка: для зручності господарів встановлено варочну поверхню, вбудовану духову шафу та мікрохвильову піч, містку посудомийну машину Bosch, а також вбудований холодильник і морозильну камеру. Нова пральна машина і сушарка 2 в 1 зроблять прання легким і швидким.
Комфортні умови для життя: два кондиціонери (в спальні та вітальні), сучасний телевізор Samsung з усіма необхідними функціями для розваг, теплі підлоги у ванній кімнаті.
Продумане місце для зберігання речей: дві функціональні гардеробні з підсвіткою, розташовані в спальні та при вході, з використанням дорогих матеріалів та зручних систем зберігання.
WiFi та інтернет: для сучасного життя і роботи вдома.
Ідеальне розташування:
Ця квартира — в епіцентрі всіх важливих локацій: поряд супермаркети Novus, FoodPod та АТБ, спортивні зали, аптеки, школи, дитячі садки, лікарні. Затишний двір з ландшафтним дизайном під охороною, з підземним паркінгом для вашого авто. Для прогулянок та відпочинку — парки, кафе, ресторани та інші заклади на будь-який смак.

Додаткові переваги:
Вікна на південь, завдяки яким квартира залита природним світлом.
Мінімальні відключення електроенергії завдяки близькості лікарні.
Ціна: 2500$/м², включає всі витрати на податки, збори та нотаріальні послуги — жодних доплат, ВСЕ ПІД КЛЮЧ!

Звертайтеся, щоб домовитися про перегляд або отримати відеоогляд! Всі месенджери і мобільний зв'язок до ваших послуг.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чистові роботи, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур суміщений, капітальний. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 3 дні тому
Відеотур
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Історія зміни ціни
26.09.2024 - 4 860 $ 116 640 $
13.09.2024 - 4 860 $ 121 500 $
28.08.2024 126 360 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.