78 000 $
1 814 $/м²
43 / 19 / 14 м²
поверх 16 з 26
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
4 дні тому
10 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Продам 1к квартиру, вул. Драгоманова 6/1, сучасний ремонт

ПЛАНУВАННЯ:
1к квартира, 43/20/10 кв.м., 16 поверх/26 поверхового будинку, спецпроект 2012 року забудовника «Житлоінвест», монолітно – каркасна технологія будівництва, 15 хв до найближчої ст. м.Позняки, планування: окрема вітальня/спальня, кухня, санвузол – сумісний, невелика мебльована кімната - гардеробна.

ПОБУТОВА ТЕХНІКА, МЕБЛЮВАННЯ:
В квартирі зроблений сучасний ремонт у світлих тонах, квартира у відмінному стані, підлога – біла керамогранітна плитка під мармур (Італія).

Кухня:
велика біла глянцева кухня із вбудованним холодильником Whirlpool, кухонна витяжка Vento , склокерамічна варильна поверхня та духова шафа Electrolux, стіл& стільці, гранітна мийка та смеситель Franke, місце для TV на стіні.

Вітальня:
в кімнаті великий вбудованний шкаф купе (4 метра), в коридорі - шкаф купе (2 метра), є окрема невелика мебльована гардеробна кімната, кондиционер Cooper&Hunter, натяжна стеля в кімнаті та коридорі із вбудованними світильниками та енергозберігаючими лєд лампами, багаторівнене освітлення із лєд підсвіткою, вся електрофурнітура в квартирі Schneider (Німеччина), декоративна зона для вбудованного електро -каміну та плазменного телевізора (новий Smart TV ), вітальня об’єднанна із лоджією, підлога на балконі у плитці з підігрівом, балкон утепленний із додатково встановленною батареєю, в кімнаті – ламінат, лоджия - обладнанне робоче місце, жалюзі день/ніч, коридор - вхідна броньована дверь із замками Multilock, встановлена сигналізація з датчиками, нові міжкімнатні двері зі склом, вікна металопластик, батареї з терморегуляторами.

Санвузол:
меблі у ванній, ванна 140x90, бойлер на 80л (Atlantic), гаряча вода - централізовано є в будинку, тож можно користуватися або централізовано або через бойлер , пральна машина Hotpoint Ariston Aqualtis, якісні сантехнічні труби + нові редуктори, індивідуальні лічильники на все (холодна вода (Baylan/Турція), гаряча вода ([ссылка скрыта]/Італія) , теплолічильник (Engelmann/Німеччина).

В квартирі проведенний Інтернет, Wi- Fi , оптоволокно Nashnet (у разі відключення електроенергії Інтернет завжди працює). Концьєрж на 1 поверсі парадного, 3 ліфта (2 пасажирські + 1 грузовий), домофон в квартирі.

Вікна виходять всередину будинку на дитячий садок (№270), прямо- гарний панорамний вид. Квартира у відмінному стані з якісним сучасним ремонтом в світлих тонах, купувалася як новобудова, всі роки був один власник, робилася для себе, ніколи не продавалася/ не здавалася. Поряд з домом знаходиться парковка, де є заброньоване за власником зручне паркомісце. У будинку ОСББ. На поверсі знаходиться 5 квартир, дуже гарні інтелігентні сусіди. Квартира дуже тепла в холодну пору року, дуже затишна з чудовою енергетикою. Мінімальні витрати по комунальним.

ІНФРАСТРУКТУРА:
Відмінна інфраструктура сучасного району Позняки – 4. Поруч «Ашан», АТБ (7 мин.), озеро з пляжем та зоною відпочинку «Сонячне» (7 мин.), недалеко є всі продуктові магазини «Сільпо», Новус , АТБ, найближчі ТЦ River Mall, Піраміда, Аркадія, біля дому зупинка маршрутного такси (50м), метро «Позняки» (пішки 15хв.), віділення №83 «Нова Пошта» в будинку, поруч медичні центри, аптеки, стоматології, кафе, ресторан «Черноморка», всередині двору житлового будинку - сучасний дитячий садочок на 3 поверхи, поруч 2 стадіона , неподалік школи, «Слов’янська гімназія», міжнародна британська школа. Зручна транспортна розвязка з виїздом на Дарницький міст. Неподалік є стадіони та зони активного заняття спортом, «Спортлайф» (10 хв. пішки), Sporttrend.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2011 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 5 %
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
FLATPRIME
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
10
Верифікованих рекомендацій
8
Місяців на сайті
Активних оголошень 15
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 34034
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.