Фільтри
1 оголошення
1 оголошення
Realty Group
3 600 грн/міс

Гірняцький 5-й , 35

3 кімнати
62 / 51 / 10 м²
поверх 7 з 9
сьогодні Дод: 3 тиж. тому
Орендується світла, простора трьокімнатна квартира з балконом і лоджією на мкр.Гірницький. В квартирі є техніка, бойлер, пральна машина, пилосос, газова плита, Вся інфраструктура, транспортна розв”зка, великий магазин АТБ, і багато різних кіосків, магазинчіків, кафе, ринок, багато розвинених дитячих майданчіків для дітей, стадіон, школи, садочок, річка. Без тварин. Дзвоніть, чекаємо на порядних людей.
Рієлтор
рекомендують шукати та розміщувати варіанти
прихистку на shelter.dopomagai.org
Надавай та шукай
безкоштовне житло для
тимчасових переселених
2 оголошення
Golden Key
10 000 грн/міс

Співдружності вул., 94

1 кімната
35 / 20 / 8 м²
поверх 4 з 5
вчора Дод: вчора
Перша здача квартири після ремонту. Оренда однокімнатної квартири на Ювілейній. В кроковій доступності: продуктові магазини, заклади харчування, сквер, зупинка громадського транспорту, ТЦ. Квартира облаштована всім для комфортного проживання: варильна поверхня, холодильник, пральна машина, бойлер, телевізор, інтернет, кондиціонер, велика шафа, розкладний диван, засклений балкон. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.
Рієлтор
Golden Key
4 500 грн/міс

Сонячний мікрорайон вул., 37

Доступна на короткий термін Сонячний м-н Гірницький м-н
2 кімнати
45 / 30 / 7 м²
поверх 1 з 9
сьогодні Дод: 2 дні тому
Оренда двокімнатної квартири на мкрн. Сонячний. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою: диван, шафа, холодильник, газова плита, пральна машина, бойлер тощо. Квартира розташована в центрі спального району, поруч все: школи, дитячий садок, магазини, АТБ, парк. Поруч зупинка громадського транспорту. Оренда для однієї людини або пари на тривалий термін, без домашніх тварин. Для більш детальної інформації телефонуйте!
Рієлтор