13 000 $
265 $/м²
Святогеоргіївська, 11
49 / 42 / 7 м²
поверх 5 з 5
Сталінка
Роздільне
Потрібен косметичний ремонт
вчора
вчора
2 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Продам 2-х кімнатну квартиру. В середені будинку, тепла, вікна металопластикові, труби поміняні на пластик, високі потолки, засклений балкон. В під'їзді зроблений свіжий ремонт, встановлений домофон з можливістю підключить відеодомофон на під'їзд.
В будинку розташоване БОМБОСХОВИЩЕ (ВХІД В ПІДЇЗДІ). Криша поміняна, не тече. На подвірї розташована парковка для автомобілів, дитячий та спортивний майданчик, гараж із погребом.
Неподалік знаходяться: лікарня, полікліника, укрпошта, зупинка трамваю та інших маршрутних транспортних засобів, зелена зона, два парки, басейн, стадіон, льодова арена, ставки з гарною набережною.
В 10 хв. ходьби є швидкісний трамвай, ринок, безліч торгових центрів, розважальних закладів, кафе та крамниць.
Дуже гарне розсташування для комфортного життя.
За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 09******86.
Деталі
Будинок - Сталінка, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газова колонка. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, дерево, лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. У квартири 2 власника, немає прописаних. Загальний стан квартири - Потрібен косметичний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за законом. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений
Олександр
Олександр
Власник
1
День на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Будинок і двір
В підїзді свіжезроблений ремонт.
Парковка для авто у дворі.

Адреса
Кривий Ріг, Святогеоргіївська, 11, Металургійний р-н
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.