35 000 $
572 $/м²
61.2 / 44.5 / 6 м²
поверх 5 з 5
Типова панель
Роздільне
Потрібен косметичний ремонт
1 міс. тому
1 міс. тому
81 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продам 3-кімнатну квартиру, проект «московка». Вул. Генерала Петрова кут Гайдара. 5-й поверх, 5-ти поверховий будинок.
Дах відремонтований. На газ, воду та світло є лічильники. Вікна виходять на дві сторони будинку, у двір та на вулицю. Чи не кутова. У двох кімнатах – пластикові вікна. У всіх кімнатах є паркет. Дві окремі просторі спальні та одна велика вітальня з виходом на балкон. У великій спальні-кондиціонер. Продається з меблями. Санвузол роздільний.
Навколо є все необхідне для життя: школи, дитячий садок, магазини (Сільпо, АТБ), базар. До парку Горького 5 хвилин ходьби. До Сіті Центру 5 хв. їзди, до моря 7 хв.
Будинок кооперативний, парадна забирається щотижня.
Продаж від господаря!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір, на проїжджу частину. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка потребує ремонту. Проведені оцинковані труби, у нормальному стані. Вхідні двері дерев'яні. Є покриття підлоги - паркет, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, потребують ремонту. Тамбур суміщений, решітка. В квартирі є Телевізор, Шафа, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 1968 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Потрібен косметичний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний. Сантехніка потребує ремонту. У нормальному стані. Засклений
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Шафа
  • Телевізор
Лучія
Лучія
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.