488 000 $
4 281 $/м²
114 / 44 / 70 м²
этаж 21 из 26
Бетонно монолитный
Раздельная
Незаконченный ремонт
3 дня назад
1 мес. назад
137 (сегодня 2, вчера 0)
Описание
Продаємо свою 3к квартиру мрії на 21 поверсі в житловому комплексі преміум-класу “Obolon Residences”. БЕЗ комісії! Від власника! Терміновий продаж!

Площа - 114 м2
Кімнат - 3
Поверх - 21/26
Секція - С

Видова квартира з унікальним дизайном від SIROTOV ARCHITECTS. Найкраще планування в комплексі, супер ефективно спланований простір - без довгих коридорів та незадіяного простору. Ми довго працювали над переплануванням. В квартирі дві спальні, велика кухня-вітальня (70м2), дві ванні кімнати, гардеробна, пральна та серверна. Родзинкою квартири є скляна кімната для відпочинку - «Зимовий Сад» з автополивом.

Спроектовано “Розумний Будинок”, встановлена Кондиціонно-Вентиляційна система з очисткою повітря. Проєкт продуманий до дрібниць, матеріали високої якості, 40% ремонту зроблено. У вартість включено супровід від архітектора та прораб/робітники, залишаємо новому власнику всі деталі та комплектуючі, які купували спеціально для квартири. Закуплено та відвантажено - італійська Сантехніка (ванна, душі, крани, полотенцесушники тощо), Світло, Дизайнерські Радіатори та Полотенцесушники, міжкімнатні Двері, Профіля та система Фільтрації та Очистки Води. Унікальна можливість закінчити ремонт ПІД СЕБЕ.

ЖК Obolon Residences представляє собою сучасний житловий комплекс з високим рівнем комфорту та безпеки для мешканців. Закрита територія, інтелектуальна система відеоспостереження у взаємодії з картковою системою доступу та фаховою охороною забезпечують цілодобову безпеку мешканців.
Внутрішній дворик облаштований дитячими майданчиками, футбольно/баскетбольно/волейбольним полем, тренажерами на відкритому повітрі та зонами відпочинку. Поруч зі входами розташовані колясочно-велосипедні кімнати для зберігання малогабаритного транспорту. Окремо паркінг для гостей та людей з обмеженими можливостями.
Вхід до житлової частини здійснюється через лоббі з цілодобовим консьєрж-сервісом, що забезпечує додатковий рівень безпеки та комфорту. У вільному доступі для мешканців будинок має власний кінотеатр, тренажерну залу, масажний кабінет, три лаунж-зони на даху з джакузі та шезлонгами, окрема пральня з професійним обладнанням, дві конференц-зали для ділових зустрічей та переговорів, дві просторі дитячі кімнати.
Комплекс має 2-х рівневий паркінг облаштований не лише для машин, а й для комфортного перебування людей, - під час тривоги також працює як укриття з усім необхідним.

Під час відключень електропостачання у ЖК працюють генератори, що забезпечують роботу ліфту, систем безпеки, водо та тепло постачання та інших інженерних систем.

Поруч із житловим комплексом ви знайдете все необхідне – 2 великих ТРЦ DREAM berry і DREAM yellow, ТЦ Smart Plaza, McDonald's, супермаркет прямо в будинку, безліч кафе та ресторанів, винні магазини, парки, салони краси, лікарні та лабораторії, відділення Нової Пошти, банків, аптеки та інші об'єкти інфраструктури – усе в пішій доступності.

Квартира вже чекає на нових щасливих власників!
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Общее состояние квартиры - Незаконченный ремонт. Торг уместен, Прямая продажа. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный
Тамара
Тамара
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
История изменения цены
24.09.2024 - 77 000 $ 488 000 $
31.07.2024 565 000 $
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.