45 000 грн/мес
Незалежності, 19Б
  Собственность верифицировано ПРЕМИУМ Можно с детьми Можно с некоторыми животными
137 / 87 / 22 м²
2 этажа
4 сот
Дуплекс
4 комнаты
Дизайнерский ремонт
сегодня
4 дня назад
25 (сегодня 3, вчера 2)
Описание
Оренда будинку

Пропонується в довгострокову оренду затишний, чудовий, повністю укомплектований 2-поверховий , 4-кімнатний будинок з власною зоною для відпочинку , на територіі закритого котеджного містечка яке знаходиться під цілодобовою охороною, також є відеоспостереження! На територіі містечка встановлений загальний генератор, біля дому є два паркомісця під навісом .

Загальна площа становить 137 кв м., земельна ділянка - 4 сотки.

Розташований в Київській області, с. Тарасівка, 12 км до м. Киів .

Планування :

- Перший поверх будинку обладнаний просторою кухнею-вітальнею із виходом на терасу , кімнатою для гостей або ж можна обладнати як кабінет , а також гостьовий санвузол з душевою кабіною.

- На другому поверсі розміщена спальня з великим встроєним шкафом-купе та виходом на балкон з видом на котедже містечко. Ще дві кімнати -дитяча та гостьова, і санвузол з ванною.

Є всі необхідні меблі, посуд та техніка для комфортного проживання!
Перелік електроприладів:
- електро плита
- вбудована духовка
-посудомийна машина
-холодильник
- витяжка кухонна
-кондиціонери
- телевізори
- пральна машина
- сушильна машина
- порохотяг.

Водопостачання – 5 артезіанських свердловин глибиною 65 метрів; встановлена фільтраційна система ; електрика – потужність 5 кВт; газ; каналізація; опалення – обігрів будинку за допомогою двоконтурного газового котла, радіаторів і системи «тепла підлога».
Орендарі зможуть користуватися внутрішньою і зовнішньою інфраструктурою:дитячим майданчиком, спортивною зоною, школами й дитячими садочками (у Боярці), магазинами – за 400 метрів від селища, медичними установами, міськими кав’ярнями та ресторанами, аптеками, зупинкою громадського транспорту. Також неподалік є спортивна школа , басейн.
Поруч є ліс, річка / озеро.
Комунальні платежі оплачуються додатково : електроенергія, газ, вивіз побутового сміття, охорона.
Котеджне селище приваблює зручною транспортною розв’язкою. У вільному доступі на близькій відстані знаходяться чотири траси – Одеська, Житомирська, на Кільцеву дорогу й на Жулянський міст. Дістатися до столиці можна й на маршрутці, що курсує до метро «Дружби народів», або з пересадкою в Крюківщині до Севастопольськоі площі. Відстань до центру Києва складає 22 км, до Кільцевої дороги – 12 км.
Будинок вільний. Телефонуйте, пишіть. Залюбки дам відповіді на всі запитання!
Детали
Дуплекс, 2 этажа, 4 комнаты. Материал стен – красный кирпич, материал перекрытий – монолитный железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 4 сотки. Высота потолков 3 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до города - 12 км метров. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены, в нормальном состоянии. Входная дверь железная, лестница бетонная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. В доме 1 балкон. Тип кухни - кухня-студия. Стены обои, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тип ограждения - дерево. Нет подвала. Дом построен в 2014 году. Своя канализация. На территории участка есть пристройка, сад. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк, речка/озеро, лес, развлекательные заведения. Торг уместен. Сантехника в нормальном состоянии. В нормальном состоянии. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Вадим
Вадим
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 3 дня назад
Детали интерьера
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - червона цегла, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 4 сотки. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 12 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 2 спільних санвузла, туалет / душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені оцинковані труби, нові. Вхідні двері залізні, сходи бетонні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тип огорожі - дерево. Немає підвалу. Будинок побудований в 2015 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, прибудова, гараж. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, річка / озеро, ліс. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії

Адрес
с. Новое, Незалежності, 19Б
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.