32 000 $
305 $/м²
шевченко, 32
105 / 55 / 13 м²
1 этаж
6 сот
Дом
5 комнат
Удовлетворительное состояние
2 мес. назад
2 мес. назад
93 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Продається будинок в селищі Ружин Бердичівського району Житомирської області. 40 км до Бердичева. Населення селища складає 4500 громадян. Будинок знаходиться по затишній та тихій вулиці Шевченко, яка знаходиться в 5 хвилинах ходьби від центру містечка. В центрі є вся необхідна соціальна інфраструктура - школа, дитячий садок, лікарня, магазини, церква, аптеки… Головною перевагою будинку є його розміщення, адже знаходиться близько до центру містечка та водночас вулиця дуже тиха та затишна. Рік побудови 1978р.
Прибудинкова територія складає 6сот. Земля приватизована. Додатково до будинку є город складає 10сот. На території є гараж, погріб, літня кухня, сарай та дровник. Також є два горища.
Будинок: Цегляні стіни, дах шифер, скрізь встановлені металопластикові вікна.
Загальна площа 105м2 Жиле приміщення 55.8 (5 кімнат).
просторий коридор, кухню та ванну кімнату з туалетом. Додатково туалет є на вулиці. В будинку функціонують всі системи водопостачання та теплопостачання, є котел газовий та альтернативне дров'яне опалення, вода,каналізація. Будинок продається з меблями.
за більш детальною інформацією звертатися за телефоном [телефон скрыт]Катерина
Детали
Дом, 1 этаж, 5 комнат. Площадь участка 6 соток. Планировка комнат Смежно-раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячей воды нет. Отопление котел газовый. В доме есть Телевизор, Шкаф, Кровать, Посуда, Спутниковое ТВ, Счетчики. Своя канализация. Общее состояние дома - Удовлетворительное состояние. Торг уместен
В доме есть
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Посуда
  • Кровать
  • Шкаф
  • Телевизор
Катерина
Катерина
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 месяца назад
Адрес
пгт. Ружин, шевченко, 32
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.