90 000 $
1 184 $/м²
Драгоманова, 5
76 / 15 / 15.2 м²
этаж 3 из 3
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
2 мес. назад
108 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продам власну 2-кім. квартиру (3поверх) загальною площею 76 кв. м з гарним плануванням, кухня - студія і спальня , в місті Бровари по вулиці Драгоманова 5. Закрита територія, у кожного власника ключ від воріт. В будинку всього 36 квартир, на поверсі 3 квартири, в дворі альтанка, якою користуються власники квартир, паркування в дворі
Зроблений авторській ремонт в стилі Прованс, квартира з індивідуальним опаленням, газовий котел, кухня класична (Merx) з дерев’яними фасадами, 1 санвузол гостьовий, 1 санвузол сумісний, встановлений водонагрівач, дорога сантехніка, тепла підлога на кухні, у ванній кімнаті і в коридорі, стелі високі, натуральне дерево, 1 велика вбудована шафа, у всій квартирі встановлені якісні дерев’яні двері під замовлення, вхідні двері броньовані , 2 балкони, один з яких засклений, висота стелі 3 м. Залишаються меблі та техніка. Поруч ліс, школа (10), дитячі садки, ТРЦ Термінал, магазини, зупинки та все, що потрібно для комфортного проживання. Квартира тепла та суха. В будинку проживають прекрасні сусіди. Торг невеликий присутній.
Детали
Дом - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Торг уместен, Прямая продажа. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Світлана
Світлана
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Вашу скаргу прийнято!
Адрес
Бровары, Драгоманова, 5