89 000 $
879 $/м²
Комиссия 5% Парк Победы
101.2 / 50.2 / 16.5 м²
этаж 2 из 18
Украинский кирпич
Раздельная
Отличное состояние
1 нед. назад
3 нед. назад
42 (сегодня 5, вчера 1)
Описание
Щодня милуватися з вікон на гарний парк, гуляти стежками навколо озера, купатися в басейні, жити у трикімнатній квартирі з відмінним ремонтом та великою кухнею поблизу Києва – реальність. Центр Броварів, Парк Перемоги з арт-просторами та озером.
Трикімнатна квартира у Броварах під Києвом у сучасному житловому комплексі 2007 року побудови, клас житла комфорт+. Будинок цегляний, високий клас енергоефективності; ЖК зданий та заселений, відмінні сусіди, доглянутий двір з паркомісцями та дитячим майданчиком, під'їзди на кодових замках, чергують консьєржі.
Трикімнатна квартира у Броварах продається на вторинному ринку. Зроблено капітальний ремонт з використанням сучасних інженерних комунікацій та оздоблювальних матеріалів. Якісні електромережі, встановлена ​​брендова сантехніка, на кухні повністю підготовлено простір для встановлення системи зберігання та побутової техніки.
Важливо! Квартира в Броварах під Києвом вже звільнена від меблів, стан житлових кімнат та господарських приміщень ідеальний. Трикімнатна квартира в Броварах не потребує ремонту, можна швидко заселитися зі своїми меблями, організувати простір на свій смак.
Трикімнатну квартиру в Броварах Київської області створено за сучасними архітектурно-планувальними рішеннями. Загальна площа трикімнатної квартири у центрі Броварів 101,2 кв.м., кухня 16,5 кв.м. з великою лоджією-еркером, просторий санвузол з бойлером та кутовою ванною, вбиральня 3,1 кв.м.
Нестандартне планування трикімнатної квартири в центрі Броварів біля Парку Перемоги чітко зонує простір на приватній та громадській території:
Просторий хол 25 кв. м поєднує ванну, кухню, дві житлові кімнати та вбиральню.
Широкий довгий коридор веде до приватної житлової кімнати з вікном 15,9 кв.м. Кімната фізично віддалена від більшості квартир у Броварах, звукоізоляція відмінна: ідеальний притулок інтроверта, чудовий варіант подружньої спальні, готовий домашній офіс, в якому ніхто не завадить зосередженій роботі.
Трикімнатна квартира в Броварах на Київщині розташована на другому поверсі, від рівня вулиці понад 3,5 м. Це фактично перший житловий поверх. На першому ярусі житлового комплексу за принципом «місто в місті» є найважливіші комерційні зони: супермаркет Фора, аптека, медичний центр, кілька мультибрендових магазинів.
Найближче сусідство трикімнатної квартири з ремонтом та великою кухнею у Броварах під Києвом:
Парк Перемоги з гарним озером, місцями для прогулянок, арт-просторами, скай-парком - головний парк Броварів;
бювет із питною водою;
супермаркети АТБ та VARUS, магазини, кафе та ресторани;
зимовий басейн «Наш Пляж», басейн в оздоровчо-рекреаційному центрі, головний стадіон Броварів, футбольне поле, баскетбольний майданчик, міні автодром;
ЦНАП, адміністративні центри Броварів, банки, сервісні центри, відділення пошти;
Дитяча лікарня, амбулаторія №4.
Тут немає масової багатоповерхової забудови; житловий комплекс у центральній частині Броварів є домінуючим елементом урбаністичного ландшафту з малоповерховою приватною забудовою, школами, спортивними та рекреаційними просторами.
У трикімнатної квартири в Броварах біля Парку Перемоги чудове транспортне розташування, поблизу кілька зупинок муніципального транспорту, 400 метрів до головної транспортної артерії Броварів – вулиці Київська. 15 хвилин пішки до нової залізничної платформи Княжичі з електричками на Київ, 20 хв до центрального залізничного вокзалу Києва.
Трикімнатна квартира у центрі Броварів підходить для проживання сімей з дітьми. У кроковій доступності кілька дитячих садків, шкіл, ліцей, музична школа, Палац творчості дітей та юнацтва.
Трикімнатна квартира в центрі Броварів – оптимальний варіант постійного житла та домашнього офісу у місті-супутнику Києва. Відмінна інфраструктура, навколо ліс та парки, вартість життя нижча за столичне, рівень якості життя високий.
Трикімнатна квартира в сучасному житловому комплексі Броварів під Києвом з ергономічним плануванням та відмінним ремонтом – відмінний варіант для інвестицій та здачі у довгострокову оренду. Локація, якість будівлі та квартири забезпечують високу ліквідність об'єкту на ринку продажу та оренди нерухомості Київської області у Броварах.
Є питання про продаж квартири з трьома кімнатами, великою кухнею та відмінним ремонтом біля Парку Перемоги у центрі Броварів? Телефонуйте, запис на огляд квартири в одному з найкращих міст супутників Києва відкрито.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Вид из окон на реку. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбур совмещенный, капитальный. Дом построен в 2007 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Возможна прописка, Консьерж. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен. Сантехника в нормальном состоянии. Комиссия за услуги 5 %
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 27
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 14253
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
История изменения цены
19.06.2024 - 8 000 $ 89 000 $
08.06.2024 97 000 $
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.