78 000 $
1 161 $/м²
67.2 / 32.8 / 12.8 м²
этаж 17 из 25
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
90 (сегодня 4, вчера 3)
Описание
Продам двокімнатну квартиру в місті Бровари. Новий сучасний ЖК «Лісовий Квартал». Монолітно – каркасний будинок комфорт класу 2018 року. Фасад будинку повністю утеплений ззовні. Квартира двостороння знаходиться на середньому 17 поверсі двадцяти п’яти поверхового будинку.

Важливо!!!
Під час відключення світла використовується новий, потужний, сучасний генератор, який встановлено на будинок. Ви без проблем зможете користуватися ліфтом. Також потужності вистачає для забезпечення мешканців будинку водопостачанням.

Площа двокімнатної квартири 67,2м2. Велика простора кімната площею 19м2. Кімната укомплектована меблями, вікна виходять у двір. Спальна кімната площею 13,8м2 з виходом на утеплений і мебльований балкон. В кімнаті залишається велика шафа, комоди та кондиціонер.

Кімнати окремі, вхід в кожну з них з великого та просторого коридору. В кожну кімнату та ванну і туалет встановлено нові, сучасні, якісні двері. Туалет обкладено італійською плиткою, інсталяція, рукомийник, сушка для рушників. У ванній кімнаті встановлені функціональні меблі, в яких достатньо місця для зберігання побутових речей. Індивідуальне замовлення меблів, дозволило створити атмосферу простору закриваючи необхідні зони, де встановлено бойлер та пральну машинку.

Кухня площею 12,8м2 унікальної форми. Встановлений сучасний кухонний гарнітур в приємних, світлих кольорах. В кухні використовується фурнітура «Muller», світлодіодна підсвітка, вмонтована плита, духова шафа, витяжка, посудомийна машина. Додатково залишається стіл зі стільцями та холодильник.

Будинок знаходиться на вул. Київська 247, траса Київ – Чернігів, відстань до Києва . З лівої сторони будинку знаходиться «Сільпо», «Mark Moll», «МакДональдз». З правої сторони «Епіцентр», «Новус». Сосновий парк з дитячими зонами, кав’ярнями, майданчиками для вигулу собак, великим спортивним комплексом, доріжками для прогулянок родин з візочками, ранкових пробіжок.

ПРОДАЖ ЗА НАЙКРАЩОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ
СТАРТОВА ЦІНА 78 000$, БЕЗ КОМІСІЇ.

2 ДНІ ПЕРЕГЛЯДУ
28.06 В П’ятницю з 9.00 до 20.00
29.06 в Суботу з 9.00 до 20.00

Запис на перегляд по номеру [телефон скрыт]Тетяна
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Свободна, Эксклюзивный договор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
Верифицированный профиль
3
Месяца опыта
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 6103
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Планировка
Планування квартири сучасне, просторе, функціональне. Кожен квадратний метр використаний ефективно правильно. Простора зала та затишна спальна кімната. Кімнати окремі, вхід в кожну з них з великого та просторого коридору. В кожну кімнату та ванну і туалет встановлено нові, сучасні, якісні двері.

Дом и двор
Яке воно життя в Лісовому Кварталі
Його не назвеш тихим та спокійним. Тут вирує сучасне, комфортне життя. Вже з самого ранку хтось біжить на роботу, хтось дитинку в садочок заводить, а хтось п’є свою каву спостерігаючи як інші кудись поспішають.
Життя в Лісовому Кварталі можна назвати по-різному. Але є одна важлива особливість тут все нове і якісне. ЖК повністю укомплектовано, не потрібно витрачати багато часу на покупки, поруч з будинком безліч магазинів, дитячий садок, салонів краси, кав’ярень, центрів дитячого розвитку, ресторанів смачної кухні.

Инфраструктура
Подобається купувати у великих магазинах в п’яти хвилинах від будинку знаходиться «Сільпо», «Епіцентр», «Новус», торговий центр «Mark Moll» і «Бутік».

Видеотур
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.