38 270 $
860 $/м²
44.5 / 15.3 / 21.2 м²
этаж 6 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
2 нед. назад
7 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет
Верифицированный профиль
3
Недели на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Особливості:
Кожен будинок має 11 поверхів, в цілому в комплексі 10 секцій.
Покупці можуть придбати помешкання з максимальною комплектацією та чистовим оздобленням.
Біля кожної новобудови буде облаштований наземний паркінг. Для дітей та підлітків створять окремі дитячі майданчики з м'яким покриттям, сучасними каруселями та батутами. Житловий комплекс Millennium State в Бучі матиме і свою спортивну зону. Прибудинкова територія – турбота ландшафтних дизайнерів, озеленені ділянки стануть місцем відпочинку зі зручними лавками поблизу будинків.

Инфраструктура
«Міленіум Стейт» – житловий комплекс, що знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Неподалік школи, дитсадки, супермаркети й різні магазини, поліклініка, а також залізничний вокзал. До центру Києва на машині можна доїхати за 40 хвилин.
Що стосується внутрішньої інфраструктури ЖК, проєктом передбачена оренда комерційних площ на перших рівнях під офіси й підприємства сфери послуг. Тут також відкриються дитячий розвиваючий центр і спортивний клуб.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.