114 000 $
573 $/м²
нове шосе, 42б
199 / 117 / 34 м²
этаж 2 из 3
Украинский кирпич
Раздельная
Удовлетворительное состояние
1 нед. назад
1 нед. назад
9 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Від власника ! Продам в діловому центрі м.Буча двоповерхову квартиру з мансардою (третій поверх). Загальна площа - 199 м2. На земельній ділянці є паркомісце на одне авто на вході та власний дворик на виході.
Квартира має чотири окремі кімнати з санвузлами, коридори, власну сауну на першому поверсі та просторну лоджію на третьму поверсі. Підключені централізовані комунікації: газопостачання, електрика, водопровід, водовідведення. Заведений оптоволоконний інтернет.
Інфраструктура поруч: школа, дитячий садочок, амбулаторія, районна держадміністрація, торгівельний центр, супермаркети Сільпо, Новус та АТБ, Епіцентр, Мак Дональдс, Нова пошта, фітнес клуб, церква, ринок, залізничний вокзал, стадіон, міський парк, Приватбанк, аптека - все це і ще багато іншого лише в 10-15хв пішим ходом. До станції метро Академмістечко - 25хв.

Можливий та планується розподіл на 3 окремі квартири, поверхово (є оголошення з площами та цінами).
Шикарна ціна в крутезному місці !
Телефонуйте та приїздіть на перегляд !!!
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 5 комнат. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. Общее состояние квартиры - Удовлетворительное состояние. Интернет оптоволоконный
КМ ІВАНКОВО
КМ ІВАНКОВО
Собственник
11
Месяцев на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Адрес
Буча, нове шосе, 42б
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.