22 000 $
611 $/м²
Гмирі, 9
ПРЕМИУМ ПЕРЕУСТУПКА ЖК ЖМ Новая Буча
36 / 15 / 10.5 м²
этаж 8 из 9
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
2 дня назад
8 (сегодня 4, вчера 1)
Описание
Продаю свою 1 км квартиру площа 36м в Бучі, ЖК Нова Буча. Здача в 4 кВ 2024р.

Це 8 поверх із 9 поверхового будинок біля лісу, також є зупинка жд станції на Київ, будете там за 15 хаилин. Через 1 км є Епіцентр, Макдональдс, будівельний базар. Пішки можна пройтись в Бучанський парк. Маршрутка на Киев їде 30 минут постійно.
Зараз йде активне будівництво наступних черг, є сторінка забудовника в Фейсбуці з фотозвітами на зараз, працює відділ продажу.
На плануванні видно, що вона не біля ліфту, вікна виходять на ліс, широкий горизонт. Можу скинути відео огляд території. Місце удачне, тихе.

Висота стелі 2,75м, стіни - газоблок, технологія будівництва- монолітно-каркасна,
немає паркінгів біля дитячих майданчиків, для колясок обладнані пандуси,
автономне опалення від двоконтурних газових котлів, утеплення- мінеральна вата.
екологічно чисте передмістя Києва, поруч озеро та сосновий ліс; концепція «місто в місті»;
свій дитячий садок; комерційні приміщення для бізнесу; великі наземні парковки;
зони відпочинку з зеленими насадженнями; спортивні та ігрові майданчики;

Я власник, продаю без комісії, по переуступці поки ще не ввели в експлуатацію, потім буде + 7,5% податку.

Інфраструктура

Біля будинків комплексу «Нова Буча» встановили зупинки громадського транспорту — автобусів №352 та №421. Дістатися до станцій метро Святошин та Академмістечко з Бучі можна на маршрутних таксі №381, №387, №423 й №424, а до станції метро Оболонь на маршрутному таксі №421.

З об'єктів інфраструктури в новій черзі побудували дитячий сад, з розвитком комплексу відкриють ще приватні дитячі садки й один державний. Житловий комплекс доповнює інфраструктуру міста комерційними площами на перших поверхах, де відкривають магазини, медичні кабінети, кав'ярні та невеликі бари. За продуктами до найближчого «Еко-Маркета» пішки 15 хвилин. У пішої доступності відділення пошти, аптеки та торговий комплекс «Варшавський». До ринку зі свіжими овочами, фруктами й фермерською продукцією на авто 5 хвилин.

Буча — невелике місто, тому вся інфраструктура на відстані 10 хвилин їзди на авто. Крім дитячого садка на території, дошкільні установи у 5 хвилинах їзди: дитячий сад Fun Kids, дошкільний центр №85, дитячий садок «Яблунька», дошкільний центр №1 «Сонечко». Бучанські школи №5, №4 та №3 розташовані на відстані 8 хвилин їзди.

Заняття спортом входять в концепцію забудовника, тому будуть облаштовані місця для тренувань на свіжому повітрі. Поруч з «Новою Бучею» невеликий ліс, де можна бігати, кататися на велосипеді лісовими стежками або влаштовувати пікніки. Для класичних занять в залі в радіусі 7 хвилин їзди на авто фітнес-клуби Бучі: Happy Gym, Fit Berry, Crystal, Energy та Kachalka Club Bycha.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон на парк, на город. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - централизованная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел. Входная дверь железная. Покрытие полов - стяжка. Балкона нет. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - беловые работы. Окна металлопластиковые, новые. Дом построен в 2024 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Возможна прописка, автопарковка. Рядом есть школа, детсад, остановки, речка/озеро, парк, лес. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа. Застеклена. Наружное утепление стен
Олександра
Олександра
Собственник
Верифицированный профиль
2
Года на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
История изменения цены
17.09.2024 - 2 000 $ 22 000 $
14.08.2024 24 000 $
Адрес
с. Буча, Гмирі, 9
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.