148 900 $
823 $/м²
Новая ул.
єОселя
181 / 90 / 7 м²
2 этажа
9 сот
Дом
6 комнат и более
Отличное состояние
сегодня
1 мес. назад
370 (сегодня 11, вчера 6)
Описание
Продаж 2 поверхового будинку з підвалом, біля чудового лісу.
Продається приватний будинок у чудовому затишному місці, розташований біля Чабанів, перша лінія від лісової зони. Ремонт 2020 року та на другому поверсі у 2024. Головні переваги: локація, наявність і автономність усіх комунікацій у будинку.
5 км від метро Теремки, зручний доступ до інфраструктури за 500 метрів.

Дім оснащений побутової технікою (кухня, духова шафа, індукційна варочна поверхня, пральна машина, інше) та необхідними меблями.
Площа будинку становить 180,7 метрів квадратних, а земельна ділянка - 9 соток.
Будинок був повністю оновлений з використанням якісних матеріалів і обладнаний меблями.
При вході є привітна зона, яка веде до затишної кухні зі всією необхідною новою технікою.
Підвал: цокольній поверх- повноцінний 0 поверх (ж/б блоки- кірпич), можна використовувати як повноцінний господарський поверх і як укриття.

Материал дома червоний кирпич товщиною 2, утеплення серодур и пінопласт, перекриття ж/б. Електрика: заведено 3 фазы, 2-х контурный лічильник.
Опалення: електрокотел + , твердопаливний котел (з теплоаккумулятором в утепленні на 500 л) + піч-камін на першому поверсі , +тепла водяна підлога.

Санузли 2. Канализация- септик.
Водопостачання: артезіанська скважина (56 метрів з оздобленням + гідроакумулятор 100 літрів + всі додаткові фільтри в тому числі нова система ОСМОС на кухні). Наявній колодязь.

Першій поверх: вхідна група, три кімнати, санвузол, кухня.
Другій поверх: 2 кімнати, 2 гардеробні, санвузол.
Підвал повноцінній поверх, де можна зробити сауну та інше.
Другий поверх зроблено капремонт у 2024 році, чистова оздоблення (під шпалери або фарбу) на смак покупця.

Територія готова під ландшафтний дизайн. На ділянці розташований прекрасний сад з яблуневими деревами, виноградом, ягодою, черешнею.

Запас дров на зиму, акумулятор, скважина або колодязь - приємний бонус та можливість бути незалежним від загальної інфраструктури. Наявні всі комунікації, системи подачі, очистки та нагріву води, система опалення, акумулятор.

Є будівельники, які можуть швидко зробити зміни за бажанням нового власника. Будинок повністю оснащений всім необхідним для життя, що дозволяє новим власникам з комфортом поселитися, додавши на свій смак поліпшення.
Навколо будинку розташований чудовий ліс та два озера, велотрек, що створюють прекрасну природну атмосферу затишку та спокою. Вони стануть чудовим місцем для прогулянок, відпочинку і проведення часу з родиною та друзями.
Детали
Дом, 2 этажа, 6 комнат. Площадь участка 9 соток. Планировка комнат Раздельная. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел твердотопливный. В доме есть Телевизор, Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Спутниковое ТВ. Своя канализация. Общее состояние дома - Отличное состояние. Прямая продажа. Есть автономная электроэнергия - аккумуляторы / источники бесперебойного питания. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В доме есть
  • Спутниковое ТВ
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
Іва
Іва
Собственник
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Детали интерьера
Дім оснащений побутової технікою та необхідними меблями.
Будинок був повністю оновлений з використанням якісних матеріалів і обладнаний меблями.
Підвал: цокольній поверх- повноцінний 0 поверх (ж/б блоки- кірпич), можна використовувати як повноцінний господарський поверх і як укриття.

Планировка
Першій поверх: вхідна група, три кімнати, санвузол, кухня.
Другій поверх: 2,5 кімнати, 2 гардеробні, санвузол, балкон
Підвал повноцінній поверх, де можна зробити сауну та інше.
Другий поверх зроблено капремонт у 2024 році, чистова оздоблення (під шпалери або фарбу) на смак покупця.

Дом и двор
Забетонований майданчик для 2-х машин. Є підготовлена конструкція для накриття автомайданчика. За огорожею також асфальтована площадка для 3-х машин.

Инфраструктура
За 700 метрів від будинку автобусна зупинка, магазини. У 2х км будується новий торгівельний центр. Неподалік діючий торговий центр-Мегамаркет із кінотеатром, розвагами та інфраструктурою.

История изменения цены
05.09.2024 - 1 000 $ 148 900 $
12.08.2024 149 900 $
Адрес
пгт. Чабаны, Новая ул.
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.