1 300 000 $
1 182 $/м²
Крутогорная ул., 1
ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
1100 / 480 / 40 м²
3 этажа
45 сот
Дом
6 комнат и более
Дизайнерский ремонт
сегодня
7 мес. назад
94 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Сьогодні ми всі прагнемо жити в безпеці та комфорті, і дивимося на світ вже іншим поглядом. Поглядом, зверненим на найважливіше — можливість бути поряд із найріднішими в житті людьми та в місці, де панує спокій і затишок, проживаючи кожен особливий момент цілком і повністю! Адже погодьтеся - ніщо не наповнює краще, ніж правильний та комфортний простір навколо вас.
Пропонуємо до вашої уваги маєток у мальовничому місці с. Гореничі, всього в 13 км. до Києва. Маєток розташувався на 45 сотках землі з ландшафтним дизайном і складається з кількох житлових будівель, зони відпочинку з басейном, спортивного майданчика та плодоносного саду. ⠀
В основному будинку, загальною площею 522 кв. м., може з комфортом розташуватися велика родина, оскільки планування будинку ретельно продумане.
На 1му поверсі будинку розташовані: велика вітальня з каміном, простора кухня, спальня з гардеробною кімнатою та санвузлом, госп. приміщення, гостьовий санвузол.
На 2му поверсі знаходиться спальна зона, яка поділяється на 2 простори. У першому розташовано майстер-спальня з великим санвузлом та гардеробом. У другому - 4 спальні і 2 просторі санвузли.
На мансардному поверсі простора кімната відпочинку для розваг та ігор, санвузол, вбиральня та дві кімнати вільного призначення.
У гостьовому будинку, площею 303 кв. розташовані:
На 1му поверсі: простора сучасна вітальня, кухня, санвузол та підсобне приміщення.
На 2му поверсі: дві спальні з гардеробними кімнатами , санвузол.
В іншому крилі гостьового будинку, з окремим входом, розташовані кімнати для охорони та обслуговуючого персоналу з кухнею та санвузлом. А також гараж на 3 автомобілі.
Також на території маєтку розташована повноцінна зона відпочинку площею 270 кв.м. з просторою терасою, двадцятиметровим басейном з протитечією, душовими, санвузлами та роздягальнями, залом з каміном та кухнею. А також окрема лазня з кімнатою відпочинку і каміном.
Чудовий ландшафтний дизайн прикрашає територію всієї ділянки. Рослини на ділянці (їх більше 300 видів) зацвітають одна за одною протягом усього року, завдяки чому ділянка завжди фарбується новими відтінками, не перестаючи дивувати своєю візуальною гармонією. Для занять спортом у вашому розпорядженні спортивний майданчик.
У кожному будинку є свій підвал, що у сьогоднішньому неспокійному світі стає дуже актуальним доповненням задля безпеки. У будинку передбачено основний та альтернативний вид опалення. Наявність усіх необхідних комунікацій, у тому числі генератора, а також посилена охорона території забезпечує вам повністю автономне та безпечне життя.
Проживаючи в цьому чудовому маєтку, ви створите свою власну неповторну історію, яку трепетно оберігатимете від чужих очей.
Приїжджайте на перегляд! Ми відповімо на всі питання, що вас цікавлять. Будинок продається без комісії для покупця! Колегам – винагорода за клієнта.
Детали
Дом, 3 этажа, 6 комнат. Площадь участка 45 соток. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. Своя канализация. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Эксклюзивный договор. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
Верифицированный профиль
Сертификат
АФНУ
10
Лет опыта
8
Лет на сайте
Активных объявлений 7
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 7884
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Видеотур
Адрес
с. Гореничи, Крутогорная ул., 1
В пропозиції є незбережені дані.