188 000 $
1 843 $/м²
Киевская ул., 3
ТОРГ БЕЗ КОМИССИИ єОселя
102 / 40 / 35 м²
2 этажа
8 сот
Дом
3 комнаты
Евроремонт
сегодня
1 нед. назад
76 (сегодня 7, вчера 6)
Описание
Хочеш жити в Києві у власному будинку, але без міської метушні?

Є рішення – власний будинок в селі Хотів ( локація супер) з ділянкою 8+ соток, до метро Теремки 10ХВ. Поруч є озеро для прогулянок та вилазок на природу.

Продається затишний двоповерховий екологічний будинок у мальовничому та зручному селі Хотів, Київська область біля великого та красивого озера на річці Віта.
Село вирізняється чудовою інфраструктурою на межі з Києвом (школа, дитсадок, нова та укр пошти, магазини, аптеки, спорт, стоматологія та інші зручні локації в 5 хвилинах від будинку), безпечним середовищем, поруч немає промзон та зручною транспортною розв'язкою (виїзд на одеську трасу, новообухівську трасу, в Київ на Заболотного з метрологічної вулиці та через село Новосілки , що забезпечує швидкий доступ до Києва та основних магістралей. Поруч ВДНГ, парк Феофанія, парк Пирогово, озеро риболовля, а також є багато торгівельних-розважальних комплексів Республіка, Мануфактура, Магеллан, Арт Молл, Домосфера, Атмосфера , Мегамаркет до яких до 15 хвилин на авто.
Цей сучасний котедж побудований у 2019 році по шведський технології із використанням екологічно чистих матеріалів і оснащений автономними системами водопостачання, електроенергії, опалення та септик, що гарантує незалежність і комфорт. Фундамент це тепла шведська плита у декілька слоїв, будинок в середині з дерево каркаса обробленого , утеплення 200мм мін.вата, інші шари це мембрани, пароїзоляція з вулиці корейський металосайдінг з гарантією 50 років, який легко миється, ні якої плісняви, цвілі не гниє!
Просторий будинок та компактний будинок без тепловтрат.
На першому поверсі два виходи (зимовий та літній). Вас зустріне велика кухня-студія з каміном обшита деревом зі скандинавською кухнею, телевізор та побутова техніка для кухні, а також є прихожа де зручно залишити взуття та верхній одяг з шафою купе, туалет та тех кімната. Другий поверх включає кімната спальня з, дитяча кімнат, гостьова кімната всі кімнати з вікнами на зелену зону, туалетна кімната з ванною , кладова для не сезонних речей!

Безпека: Відеоспостереження, сигналізація AJAX з підключенням до охоронних компаній датчики на вулиці та в будинку, протипожежні та проти затоплення датчики, а також реле для в’їзних воріт для зручного управляння з телефону, паркан по всій ділянці.
Опалення: Електрокотел Протерм 6КВ під’єднаний до водного теплого полу по всьому першому поверху цього вистачає для опалення 2 поверхів, також є пічка на дровах + готові на зиму дрова.
Електрика: 13кв , три тарифи день, ніч та на опалення в зимку, стабілізатор від стрибків напруги, який захищає електро прибори , генератор бензиновий Vitals 5.5.
Вода: Скважина 53 метри з потужним насосом, фільтрація води 1 стадія побутова та 2 стадія питна (осмос).
Септик: 10 кубів
Кондиціонер : Vestfrost потужний
Під’їзд до ділянки : Асфальтований
Доп. Інтернет провайдер та вивіз сміття
Майстерня: 18 квадратів під інструмент, садових речей, автошин та іншого.
Сусіди: Побудувався та постійно проживає, адекватні та приємні є спільна калитка.
Документи: перевірені - готові до оформлення на нового власника.

Будинок розташований на великій доглянутій ділянці 8 соток, де є зона для відпочинку, спортивна зона, дитяча зона, сад і місце для барбекю. Ділянка повністю закрита по землі та зроблено водовідведення дощової води , під час потужної зливи вода не стоїть : фем на бетонній основі, газон та італійські лотки з кварцевим екологічним камінням, які витримують навантаження вантажного авто і є гарними під парко місця їх може буди на 8 авто або легка конструкція наприклад майстерня або інші споруди . Авто навіс під 2 автомобілі, літній дерев’яний навіс.
Це ідеальне місце для сімейних зустрічей та відпочинку на свіжому повітрі. Завдяки власному джерелу води та автономній електроенергії, ви можете жити з максимальним комфортом і незалежністю від зовнішніх ресурсів.
Життя у Хотові поєднує в собі зручність міста та спокій природи – це безпечна долина захищена від повені та стихій, а також комфортне середовище для всієї родини, де ви знайдете усе необхідне для життя та відпочинку, залишаючись поруч із Києвом.
Детали
Дом, 2 этажа, 3 комнаты. Материал стен – каркасно-монолитный, фундамент дома – железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 8 соток. Высота потолков 3 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до города - 2 метров. Газа нет. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел электрический. В доме 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Сантехника новая. Входная дверь железная, лестница деревянная. Покрытие полов - плитка, есть подогрев полов. В доме нет балконов. Тип кухни - кухня-студия. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Покрытие крыши - черепица. Тип ограждения - железобетон. В доме есть Телевизор, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики. Дом построен в 2019 году. Своя канализация. На территории участка есть сад, огород. У дома 1 собственник. Общее состояние дома - Евроремонт. Автопарковка, Возможность прописки. Рядом есть остановки, супермаркет, речка/озеро. Дом приватизирован. Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника новая. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя. Без комиссии
Level Group
Верифицированный профиль
2
Года опыта
1
Год на сайте
Активных объявлений 7
Эксклюзивных объектов 2
Рекламная активность 10377
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Планировка

Дом и двор

Инфраструктура

В доме есть
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Телевизор
История изменения цены
16.09.2024 - 2 000 $ 188 000 $
16.09.2024 - 9 999 $ 190 000 $
11.09.2024 199 999 $
Адрес
с. Хотов, Киевская ул., 3
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.