60 144 $
840 $/м²
71.6 / 44.26 / 10.96 м²
этаж 8 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
3 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс «Квартал Віденський» розташований поруч з рекреаційною зоною Івано-Франківська, недалеко від міського озера та центрального парку.
Це не просто черговий новий будинок, а комплекс, який розвиває інфраструктура району, піклуючись про комфорт та зручність мешканців: на нижніх поверхах комплексу розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші комерційні установи.
Планом облаштування двору передбачені зелені зони відпочинку та дитяче ігрове містечко.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 8
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Особливості:
-15 хвилин на авто до центру міста, 13 хвилин до аеропорту та залізничного вокзалу
-видові квартири з відкритими терасами на верхніх поверхах
-індивідуальне поквартирне опалення, підігрів підлоги у ванній, коридорі та на кухні дозволяють економити на комунальних платежах
-завдяки теплоізоляційної стяжці та п'ятикамерним вікнам з енергозберігаючими склопакетами у квартирах буде тепло взимку та прохолодно влітку
-упорядкована прибудинкова територія з концепцією «двір без авто та сторонніх»

Инфраструктура
У районі житлового комплексу «Квартал Віденський» розвинена соціальна та транспортна інфраструктура.
За декілька хвилин на авто проходять одна з основних транспортних магістралей міста — вулиця О. Довженка та автотраса Н-09 Мукачеве — Івано-Франківськ — Львів, до міжнародного аеропорту Івано-Франківськ — автомобілем 13 хвилин. У пішому доступі магазини, супермаркети, авторинок, кафе, банки, поштові відділення, автостанція та навчальні заклади.
Купити продукти недалеко від комплексу можна у супермаркеті «Сільпо», прогулявшись пішки 3 хвилини, а також у магазинах «Прайм», «Гуцулочка» або у «АТБ-Маркеті», до яких пішки 8-10 хвилин. Поїздка автомобілем до центрального ринку міста за фермерської еко-продукцією триватиме 13 хвилин.
Найближчий до «Кварталу Віденський» дитячий садок №23 знаходиться на відстані 3 хвилин пішої ходи, до дитячого садка №29 — 7 хвилин на авто, до дитячого садка Tower можна доїхати за 10 хвилин. Для школярів за 8 хвилин пішки від будинку муніципальна школа №9, до шкіл №2, №12, №28, №29 та школи-ліцею №23 — 6-8 хвилин на авто.
Для занять спортом у дворі обладнають спортивний майданчик, а за 4 хвилини на авто розташований фітнес клуб «Ідеал Спорт» з тренажерною залою, біговими доріжками, різними фітнес програмами, кікбоксингом, сауною, масажем та фіто-баром. Влітку пограти у баскетбол та поплавати можна на міському озері, що за 15 хвилин пішки.
Для дітей за 6 хвилин на авто від будинку аквапарк «Цунамі», а також парк розваг «Горинич» та канатний парк у міському парку ім. Т.Г. Шевченко.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.