58 697 $
790 $/м²
74.3 / 28.3 / 23.09 м²
этаж 2 из 10
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
3 дня назад
2 нед. назад
1 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
«Стожари» — житловий комплекс у 10 хвилинах від центральної площі, міської ратуші, колегіального костелу Діви Марії та фортечного бастіону.
Новобудова розташована між великою транспортною магістраллю та зеленою зоною приватного сектору, панорама на які відкривається з вікон більшості квартир.
У внутрішньому дворі комплексу передбачені дитячі ігрові «містечка», спортивні майданчики, прогулянкові алеї та місця для автомобілів мешканців та гостей.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Особливості:
-закритий двір
-комерційні та офісні приміщення на перших поверхах
-броньовані вхідні двері
-енергозберігаючі технології — утеплені фасади, теплоізоляційна стяжка, підлога з підігрівом, металопластикові 5-камерні вікна з енергозберігаючими склопакетами
-швидкісні безшумні ліфти

Инфраструктура
За 2 хвилини пішої ходи від житлового комплексу «Стожари» автобусна зупинка, продуктовий магазин, супермаркет, школа, кафе та парк.
Придбати продукти поблизу можна у продуктовому магазині «Ситий тато», розташованому за хвилину пішої ходи від будинку, а також в декількох магазинах великих торгових мереж: до супермаркету «Арсен» — 2 хвилини на авто, до «Метро» — 5 хвилин, а до « Дарницького» — 10 хвилин пішки.
За 7 хвилин на авто від житлового комплексу — ТРЦ «Велес» з ролер-клубом, дитячим розважальним центром, боулінгом, кафе, ресторанами та кінотеатром «Кінобум». Також для малюків за 6 хвилин пішої ходи парк розваг «Острів Арчо» з батутами та гірками, а за 11 хвилин на авто — дитячий парк розваг «Горинич». Відсвяткувати день народження в компанії друзів малюки можуть в дитячих розважальних центрах Disneyland та Smaylyk, до яких автомобілем 5-7 хвилин.
Для маленьких дітей за декілька хвилин від житлового комплексу «Стожари» кілька дитячих дошкільних установ: до дитячого садка «Квітка Карпат» пішки 6 хвилин, до дитячих садків №27 та №18 «Зернятко» — на авто 4 хвилини, а до дошкільного навчального закладу № 1 «Калинонька» можна доїхати за 6 хвилин.
Школярі зможуть відвідувати кілька шкіл міста: до школи №22 — пішки 8 хвилин, до шкіл №10, №15 та №19, школи-гімназії №3 — на авто 3 хвилини, а до шкіл №21 та №25 можна доїхати за 7 хвилин.
Також за 5 хвилин на авто від комплексу сімейний фітнес-клуб Anastasia з груповими заняттями корекційної гімнастикою, йогою, стретчингом, пілатесом та класами Zumba.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.