2 500 $/мес
Рудяківська, 70
ПРЕМИУМ Доступна на короткий срок БЕЗ КОМИССИИ Можно с детьми Можно с животными
465 / 109 / 24 м²
2 этажа
10 сот
Дом
6 комнат и более
Отличное состояние
сегодня
3 нед. назад
7 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
2-х пов. відмінний будинок в КМ закритого типу на затоці Дніпра, с. Кийлів, Бориспільського ра-ну. Будинок розташований на першій лінії біля озера, на території елітного закритого КМ європейського рівня без парканів, має закриту територію, що охороняється , є дитячий і спортивний майданчики, тенісний корт, зона відпочинку, власна пляжна зона, басейн, свій причал для яхт.
Фасади в архітектурному ансамблі, оздоблені лицювальною цеглою, деревом, та декоративною штукатуркою, та доповнюють стильні інтер’єри із застосуванням дерев'яних панелей. Будинок має ідеальне планування для сім’ї з 2- 3 дітками, є вся побутова техніка, меблі, сантехніка, та готовий до заселення. Крім жилих поверхів в будинку є мансарда та цокольний поверх, що в нас час має велику перевагу.
На першому поверсі є передпокій, хол, кухня, їдальня, та велика вітальня з дров’яним каміном та власним кінотеатром, також є санвузол і гардеробна. Комфортні дерев’яні сходи окремо ідуть на 2-й поверх та мансарду, а в іншій частині в цоколь. На 2-му поверсі є 4 спальні (2 дитячі суміжні), 3 санвузли, гардеробну. В мансарді також є свій санвузол, комори. В цоколі знаходиться гараж, пральна кімната, топічна, вентиляційна, та блок зі SPA: електрична сауна, кімната відпочину з гідро масажною ванною, душовою, санвузлом та волого-поглинаючим пристроєм.
В будинку дизайнерський інтер’єр, застосовані натуральні матеріали : дерево, мармур, граніт, пробка, мозаїка. Мармурова плитка, меблі, та освітлення найпередовіших європейських фабрик, побутова техніка брендових виробників. Кухня облаштована побутовою технікою: холодильник – Liebherr, газова плита та духовка - Siemens, витяжка - Cata C, є фільтри для води. Є 2 пральні машини Gorenje. В кожній кімнаті є кондиціюнування Daikin, з системою клімат-контроль та система рекуперації, фільтрування повітря BRINK. Вікна дерев’яні зі склопакетами. Підігрів мармурової підлоги (водяний), виконаний по всій площі першого поверху, а також в ванних кімнатах другого поверху. Кухня має пробкову підлогу. Паркетна дошка, двері, сходи - натуральне дерево. Комбіноване оброблення стін декоративною штукатуркою з дерев’яним панелями та пілястрами, декоровано картинами, штори - якісних виробників дає презентабельне відчуття простору.
Все зроблено практично та якісно, гармонічно та затишно. Кожен елемент, форма, колір, та їх поєднання не випадково, продумані всі деталі для зручності та комфортного життя. На 2-му поверсі є 2 балкони і велика тераса для відпочинку і насолоди навколишнім середовищем, поєднаною з твоїм життєвим простором, а також тераса є на цокольному поверсі з чудовим краєвидом на озеро та канал.
Будинок розташований на ділянці 10 соток, газон, та сосни, при побажанні, можна висаджувати дерева та кущі та квіти.
Інженерія: Газ, електрика, свердловина та каналізація – загальна , авто полив газону, пожежна та охоронна сигналізація. Газовий котел в топковій, де і система водо підготовки та бак накопичувач.
Цей заміський будинок розташований в найвигіднішому місці біля озера, та в кращому котежному містечку в даній локації та взагалі територія КМ вражає своєю відкритістю всередині, схованої серед щільної рослинності сосен, та закритістю зовні.
Їхати по швидкісній Бориспільській трасі 60 км до центра Києва. Показ за домовленістю. БЕЗ%
Детали
Дом, 2 этажа, 6 комнат. Площадь участка 10 соток. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. В доме есть Телевизор, Кабельное ТВ, Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Джакузи, Душевая кабина, Посудомоечная машина, Камін. Централизованная канализация. Общее состояние дома - Отличное состояние. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
Archidea-Group
Верифицированный профиль
9
Лет опыта
1
Рекомендация
9
Лет на сайте
Активных объявлений 33
Эксклюзивных объектов 30
Рекламная активность 38900
Последний визит на сайт 2 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Видеотур
В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Джакузи
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
Адрес
с. Кийлов, Рудяківська, 70
В пропозиції є незбережені дані.