46 188 $
3 600 $/сот
Сіверська, 1
под застройку
12.83 сот
1 мес. назад
1 мес. назад
7 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Контакт тільки через телеграм/вайбер! Не дзвоніть на мобільний будь ласка!

Продаж від власника.
Земельна ділянка в мальовничому передмісті Києва (с. Кременище, вул. Сіверська). Прямокутна форма. Фасад 20 метрів! Ширина 65 метрів. Призначення ПІД ЗАБУДОВУ. Ділянка плоска, нахил 1-1.5 метри на всю довжину, не торф. Якщо треба більше, то сусід продає суміжну ділянку (шукайте на олкс).

З ділянки вихід до річки 25 метрів, перша лінія. Земля вздовж річки охоронна (перед вами нічого не збудують). Навколо зі всіх сторін охоронний ліс і захоплюючий ландшафт. 800 метрів до шикарного озера на Кругліку. Колись купував для себе, знайти щось краще буде важко!

Електрика вже під'єднана (повірте, це коштує багато зусиль, часу і коштів), потужність 16кВт (вистачить і на електромобіль). Присвоєна адреса.

Сусіди на вулиці будуються.

Локалізація:
10км до метро Теремки. Три дороги доїзду до Києва, всі нові і відремонтовані. Школа по дорозі у Хотові (є шкільний автобус).
З документами повний порядок.
На вулиці вище ГАЗ
Детали
Земельный участок, Размером 12.83 соток. Назначение участка - Под застройку. Есть электричество. Возможно подведение газа. Холодной воды нет. Нет ограждения. Расстояние до трассы - 2 км метров. Рядом есть лес, речка/озеро, парк, остановки, супермаркет. Документы на земельный участок: договор купли-продажи. Прямая продажа. Подъезд к земельному участку - грунт
Олександр
Олександр
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
с. Кременище, Сіверська, 1, 3222487202:02:002:0412 кадастровый номер
В пропозиції є незбережені дані.