Фильтры
2 объявления
2 объявления
Realty Group
4 000 грн/мес

Горняцкий 5-й , 7

1 комната
36 / 18 / 6 м²
этаж 1 из 9
сегодня
Квартира знаходиться за адресою: Гірницький 7. Квартира укомплектована усім необхідним для проживання. Можна зі своїми меблями та технікою заїзжати , є можливість у власників вивести свої. Дзвоніть та приходьте на перегляд!
Риелтор
АН "IDEAL"
6 000 грн/мес

Горняцкий 5-й , 19

1 комната
36 / 30 / 6 м²
этаж 3 из 9
2 нед. назад
Сдається в оренду однокімнатна квартира в Саксаганському районі, на мікрорайоні Гірницькому, буд. 19. Квартира повністю укомплектована для комфортного проживання меблями та технікою. Прекрасний мікрорайон з усією необхідною інфраструктурою та зручною транспортною розвязкою. Ціна квартири 6000+ лічильники на воду та світло, за газ на одного прописаного (50-100 грн.). В опалювальній сезон опалення 50%. Пропозиція від агенції нерухомості.
Риелтор
3 объявления
CREDO
10 000 грн/мес

Солнечный микрорайон ул., 58

5 комнат
115 / 72 / 10 м²
этаж 4 из 17
2 нед. назад
Пропонуємо в оренду простору квартиру площею 115м.кв. за адресою мікрорайон Сонячний. Про об'єкт: - 5 окремих кімнат(не маленькі) - 2 санвузли (маємо ванну та душову) - велика кухня 10 м.кв. з електроустаткуванням. - квартира мебльована але знайдеться місце і для ваших улюблених меблів, устаткування. - 4 поверх 17типоверхового будинку. - місця для паркування авто поруч. Локація: - будинок розташовано неподалік станції швидкісного трамваю "Сонячна", зупинки громадського транспорту. - поряд ринок та безліч магазинів. Для кого: - добре буде для родини з дітками. - для людей які живуть разом з родинами батьків. - людям, яким потрібно розмістити в місці проживання власний кабінет, жіночу...
Риелтор
АН "IDEAL"
4 000 грн/мес

Солнечный микрорайон ул., 31

3 комнаты
75 / 55 / 9 м²
этаж 7 из 9
4 дня назад
Дуже велика квартира на Сонячному Має усю необхідну техніку та меблі для проживання (за пральну машину домовимось). Квартира дуже тепла, зручно перепланована, кімнати роздільні, величезна лоджія. Знаходиться поблизу с садочком та школою, до магазинів і транспорту 3хв, метро 10хв. По комунальним вигідна. Двір спокійний, прибраний, з дитячим майданчиком. Ідеально підходить для великої сім'ї. Є відео огляд
Риелтор
Golden Key
6 000 грн/мес

Содружества ул., 81

1 комната
38 / 25 / 9 м²
этаж 4 из 5
1 нед. назад
Оренда однокімнатної квартири на Ювілейній. В кроковій доступності: продуктові магазини, АТБ, Варус, ринок, зупинка громадського транспорту, фітнес клуб. Чудова транспортна розв'язка. Квартира облаштована усім для комфортного проживання: газова поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина, велике двоспальне ліжко, балкон. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.
Риелтор