22 700 $
311 $/м²
  Собственность верифицировано КРЕС
72.9 / 41.8 / 7.5 м²
этаж 4 из 4
Сталинка
Раздельная
Хорошее состояние
сегодня
1 мес. назад
52 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія.

Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому.

Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі.

Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено.
Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання.

В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля.

Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розв'язка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки.

Боргів немає
Детали
Отдельная квартира, Дом - Сталинка, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3.1 метра. В квартире 3 окна. Планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Раздельный санузел. Есть сантехника. Проведены. Есть балкон. Окна металлопластиковые. Дом построен в 1956 году. Общее состояние квартиры - Хорошее состояние. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк. Интернет проводной (кабельный)
Ольга
Ольга
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.