80 000 $
584 $/м²
Набережна, 42д/1
137 / 120 / 15 м²
2 этажа
5 сот
Дом
6 комнат и более
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 нед. назад
28 (сегодня 1, вчера 1)
Описание
Продаю свій будинок в с.Курортне Одеської області. Вулиця Набережна 42д/1.
Загальна площа 137,1 м2. Будинок розташований на ділянці 5 соток. Устатковане місце для 6 автомобілів. Виконаний ландшафтний дизайн. Тераса для відпочинку з гостями. Літня кухня. Окремий будиночек з устаткуванням.
Усі кімнати з меблями, нові ліжка та ортопедичні матраси. Перший поверх: три кімнати (номери) з ванною кімнатою та туалетами, відкрита кухня та окремо обідня зона, гостьовий санвузол з двома душовими кабінами. Другий поверх: чотири окремі кімнати (номери), туалет, балкон з зоною відпочінку, одна кімната з балконом.
На теріториї своя каналізація на 35 мкуб, підземний резервуар для води на 10 мкуб. Встановлено насосну станцію для води. Будинок укомплектовано сучасною технікою: два холодильники, пральна машина, 2 плити газові, газові балони, холодильна вітрина, сонячний колектор, три бойлери та багато іншого. Є кований Мангал.
Будинок обладнано системою охорони та підключенно до пульту охоронної компанії.
Територію викладено тротуарною плиткою, засаджено трояндами та іншими культурними рослинами. Більше фото: https://[ссылка скрыта]/kgs/SHpJP9u
Ціна-80 000 у.е. без комісії для покупця. Фото відповідає дійсності. Для додаткової інформації тільки ПІШІТЬ у вайбер чи телеграм за номером +3-8-[телефон скрыт]
Детали
Дом, 2 этажа, 6 комнат. Материал перекрытий – дерево. Подъезд к дому – грунт. Площадь участка 5 соток. Вид из окон на море, во двор. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до моря - 30 м та 128 сходинок метров. Расстояние до города - 32 метров. Газ балонный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - электрический бойлер. Отопления нет. В доме 5 раздельных санузла, туалет/душ. Есть сантехника. Проведены металлопластиковые трубы, в нормальном состоянии. Лестница железная. Покрытие полов - ламинат, подогрева полов нет. В доме 1 балкон. Тип кухни - кухня-столовая. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Покрытие крыши - металлочерепица. Есть ограждение. Нет подвала. В доме есть Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Сигнализация, Счетчики, Душевая кабина. Своя канализация. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Охрана. Рядом есть море. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Прямая продажа. В нормальном состоянии. Интернет оптоволоконный
В доме есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
Ганна
Ганна
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Ремонт в будинку робили у греко-українському стилі натхненному островом Санторіні. Кожна кімната як окремий витвір мистецтва.

Планировка
На ділянці в 5 соток облаштовано зони відпочинку, будиночек з приладдям, літні души та сам гостьовий будинок на 7 кімнат. На другому поверсі 4ри прекрасні кімнати, туалет та великий балкон для відпочинку. На першому поверсі в кожній кімнаті є ванна кімната з туалетом та бойлерами, одна з кімнат не завершений ремонт і у ній знаходиться багато професійних інструментів та матеріалів для завершення ремонтних робіт .

Адрес
с. Курортное, Набережна, 42д/1
В пропозиції є незбережені дані.