1 300 000 $
2 226 $/м²
приморська, 94
ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
584 / 200 / 25 м²
3 этажа
43 сот
Дом
6 комнат и более
Дизайнерский ремонт
сегодня
4 дня назад
21 (сегодня 2, вчера 5)
Описание
Вранці прогулятися власним дендропарком до набережної з причалом, помилуватися безтурботністю Київського моря, перевірити виноградник та дитячий майданчик, оцінити температуру води у відкритому басейні. Звичайні будні власника стильної заміської резиденції в курортному Лютежі за 35 хвилин їзди від центру Києва.
Поблизу піщані пляжі, прогулянкові зони вздовж Київського моря, рекреаційні центри, ліс. Ідеальне місце для ретриту поблизу Києва, без галасливих сусідів та умовностей елітних котеджних селищ.
Заміська резиденція Лютіж за 22 км. від Києва з двома земельними ділянками, основними та гостьовими будинками, будинками охорони, причалами, винним льохом, бомбосховищем, свердловинами, басейнами – продається.
Повний опис продажу заміської резиденції Лютеж на північ на першій лінії Київського моря надсилаємо на запит. Готове рішення для однієї чи двох представницьких заміських садиб, елітного заміського клубу чи відпочинкового комплексу.
Земельна ділянка заміської резиденції на північ від Києва 43с (перша лінія від Київського моря + 23 соткі можліво докупіть за отдельні кошті сто метрів від берега в оточенні лісу).
Основна нерухомість заміської резиденції Лютіж Київської області:
1. Двоповерховий енергоефективний котедж, стиль еко, 269 кв. + тераса 115 кв.м. + нульовий господарський поверх і класичний винний льох. Перший поверх – релакс-простір з дров'яною лазнею, вітальня з каміном та другим світлом, стіни-трансформер з панорамним склінням, виходами на терасу та до відкритого басейну; гостьовий санвузол, повністю обладнана кухня з висококласною технікою. Другий поверх – велика спальня. 50 метрів від берега Київського моря.
2. Чотириповерховий будинок 225 кв. стиль неокласики з елементами ампіру. Дві вхідні групи, 4 спальні, вітальня, 2 кухні, їдальня, спортзал, 2 санвузли, бомбосховища з двома виходами. Відстань від берега Київського моря 7 метрів.
Додаткові об'єкти нерухомості та споруди заміської резиденції Лютеж за 22 км. від Києва:
два гостьові будинки 90 + 50 кв.м;
будинок для охорони; будинок для персоналу;
гараж на три автомобілі.
До послуг покупців заміської резиденції у Києва із земельною ділянкою 43 сотки: винний льох із двома виходами до основного житлового будинку та саду, бомбосховища, спортивний комплекс, лазня, сім релакс-зон на території з ландшафтними дендропарком.
Продаж елітної нерухомості під Києвом відповідає запитам вимогливих покупців, логістика та архітектурно-планувальні рішення заміської резиденції продумані ідеально. Від великого відкритого басейну та релакс-простору з шезлонгами заміської резиденції Лютеж відкривається чудовий краєвид на Київське море.
Парк заміської резиденції Лютеж в англійському стилі з високорослими деревами, чагарниками вічнозеленими, виноградником з елітними сортами, квітниками; організовано автоматичний полив. Територія виставленої на продаж заміської резиденції на Київщині закрита, під охороною, два в'їзди з автоматичними воротами. Родзинка заміської резиденції на Київському морі: власна набережна із укріпленим берегом, обладнаний пірс, місце для зберігання човна.
Інженерне оснащення заміської резиденції Лютеж із власною набережною за 22 км від Києва:
три сертифіковані свердловини;
власна трансформаторна підстанція, комплекс сонячних батарей на 15 кВт, 2 дизель-генератори,
відеоспостереження по периметру та на території,
швидкісний інтернет на всіх участках земельної ділянки.
У кроковій доступності: зупинки транспорту, магазини, заправка, соціальна інфраструктура курортного села Лютіж. Нуль потенційно небезпечних об'єктів, чиста вода Київського моря, заповідний ліс.
Усі будівлі, допоміжні об'єкти, інженерні об'єкти у чудовому стані
Як добиратися до Києва із заміської резиденції Лютеж із двома основними будинками, гостьовими будинками, басейном та допоміжними будівлями: траса Р02 через Старі та Нові Петрівці (резиденція Межигір'я).
Заміська резиденція у курортному районі на Київському морі з набережною, повністю готовим комплексом нерухомості з житлових та гостьових будинків, басейнів, гаража, будинки для охорони та персоналу, винного льоху, виноградника та ландшафтного парку – це вдала довгострокова та середньострокова інвестиція. Елітна нерухомість, ідеальна локація у курортній місцевості, сучасне інженерне оснащення, стильний дизайн – все, про що можуть мріяти покупці заміського особняка з великою земельною ділянкою під Києвом.
Детали
Дом, 3 этажа, 6 комнат. Материал стен – кирпичный, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – монолитный железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 43 сотки. Вид из окон на море. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. В доме 5 совместных санузла, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены, новые. Входная дверь бронированная. Есть подогрев полов. Тип кухни - кухня-столовая. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Есть ограждение. Подвал расположен под зданием. В доме есть Телевизор, DVD проигрыватель, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Сейф, Джакузи, Душевая кабина, Камін. Своя канализация. На территории участка есть пристройка, сад, огород, бассейн, сауна, баня. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Возможность прописки, охрана. Рядом есть лес, море. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Свободна. Сантехника в нормальном состоянии. Новые. Есть автономная электроэнергия - cолнечная электростанция, генератор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 27
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 16171
Последний визит на сайт 2 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
  • Джакузи
  • Сейф
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • DVD проигрыватель
  • Телевизор
Адрес
с. Лютеж, приморська, 94
В пропозиції є незбережені дані.