2 500 $/мес
200 / 140 / 35 м²
этаж 5 из 5
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
28 (сегодня 2, вчера 1)
Описание
Ексклюзивна пропозиція!

Простора 4-кім. квартира 5хв пішої ходи від історичного центру Львова.
Паркова зона вул.Мушака. Польський люкс у двох рівнях ,після капітального ремонту 2005 року.Авторський дизайн квартири виконано в стилі ампір який вражає своєю величчю, вишуканістю, і в той же час легкістю і ніжністю.
Усі меблі стилю ампір дерев'яні виконані з коштовних порід дерева- полісандру,ясеня,соколиного ока,ебенового дерева по окремому авторському проекту для кожної з кімнат у розмір та за призначенням. Меблі оздоблені литтям,гравіруванням та вітражними орнаментами.
Площа квартири – 200 /140/35 м.кв 5./5пов. Висота стелі 3,1м.Реальна можливість насолоджуватися проживанням у високоякісних апартаментах в самому серці міста для активних,ділових людей,які цінують себе, свій час, комфорт та затишок.На першому поверсі розташована вітальня,кухня,санвузол ,господарська кімната.Вітальня -35 м.кв з діючим каміном на дровах , мякими меблями, зоною домашній кінотеатр та вишуканими, коштовними предметами інтерєру.Кухня студія - 35м.кв розділена на робочу зону та обідню . З кухні панорамні вікна та вихід на балкон-терасу 8м.кв з зоною відпочинку.Біля кухні-господарська кімната-4м.кв. На другий поверх піднімаємось мармуровими сходами.Санвузол оздоблений мозаїкою ,душова кабінка фірми Джакузі з гідромасажем та ефектом сауни, гігієнічний душ.На другому поверсі розташовано три ізольовані кімнати та санвузол.Затишна спальня з 2х спальним ліжком,при ліжковими тумбочками та шафою. Зі спальні гардеробна кімната-10 м.кв. Особливої уваги заслуговує кабінет з діючим електрокаміном, оздоблений дере"вяними стіновими панелями,робочий стіл,шкіряний диван та атмосфера спокою і достатку. Дитяча або гостьова кімната з двома роздільними ліжками,робочим столом та шафою.Окрасою другого поверху є санвузол 15м.кв з зоною релаксу -ванна з гідромасажем фірми Джакузі,біде.Оздоблення ванної кімнати виконано натуральним каменем з поєднанням елементів декору у скіфському стилі.Підлога викладена з натурального каменю - оніксу з підсвічуванням.У квартирі продумано все для Вашого комфорту- художний щитовий паркет , гіпсова ліпнина, мармурова плитка,килимове покриття,подвійні гардини та покривала з натурального італійського оксамиту.Стелі оздоблені вітражами з підсвічуванням.Квартира обладнана усією якісною побутовою технікою ,посудомийною машинкою , 5-ма плазмовими телевізорами, 2-х камерний холодильник ,пральна машинка,духовою електро шафою.Чудовий краєвид з вікон на історичну частину Львова. Квартира обладнана автономним опаленням 2-х функційним котлом,постійним водопостачанням, потужною загальною системою пом"якшення води ,фільтрами очищення води, іонізатором повітря Цептер.Уся квартира обладнана системою кондиціювання окремо кожен поверх.Все освітлення-ледівське . Сигналізація,зовнішнє відеоспостереження,швидкісний інтернет.Додатково в цокольному приміщенні будинку є два господарських приміщення по 8м.кв для зберігання речей та продуктів, та тренажерний зал -15м.кв. У дворі будинку є закрите паркомісце .Будинок утеплений,зроблено водовідведення,бруківка та озеленення.Вартість комунальних послуг в опалювальний період невелика.
Пропонуємо додаткову послугу,яка входить у вартість оренди -2 прибирання щомісячно.

Вартість оренди квартири - 2 500 у.о./міс+КП
Детали
В квартире 4 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Комиссия за услуги 100 %
Artym Real Estate
Верифицированный профиль
11
Месяцев опыта
8
Месяцев на сайте
Активных объявлений 29
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 1145
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Адрес
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.