115 000 $
1 691 $/м²
ПЕРЕУСТУПКА ЖК 111 Зеленая
68 / 31.4 / 20 м²
этаж 4 из 6
Бетонно монолитный
Кухня-гостиная
От строителей (с отделкой)
2 нед. назад
4 мес. назад
30 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс на вул. Зелена, 111 — це ваша квартира в одному із найзеленіших куточків Львова, між парками Погулянка та Снопківський. Вам більше не доведеться шукати місце для відпочинку на природі. Насолоджуватися чистим повітрям та тишею у будь-яку пору року можна практично живучи у центрі міста, а прекрасні краєвиди на паркову зону, що відкриваються з просторих балконів та терас, стануть безумовною перевагою квартир новобудови.

Комплекс вирішено у концепції інклюзивності: під’їзди нарівні із землею та спрощений доступ до всіх благ. На внутрішній території обладнані сучасні дитячі майданчики з різними видами активностей, зона барбекю та пікніків, майданчик для вигулу домашніх улюбленців.

Також проєктом комплексу передбачені підземний та наземний паркінги, обладнана камерами відеоспостереження стоянка для велосипедів.

Квартира 403
1 секція, 4 поверх
Стан будівельний
Чудове планування
Підвищена комплектація квартири https://[ссылка скрыта].com/watch?v=sKLWtuD9jIM&t=24s
Індивідуальний тепловий насос, котрий забезпечує опалення, гарячу воду та кондиціонування
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон на парк. Квартира стандартная, планировка комнат Кухня-гостиная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. В квартире 2 раздельных санузла. Входная дверь железная. Покрытие полов - стяжка, есть подогрев полов. Есть 2 балкона не застеклены. Состояние стен - черновые работы. Окна металлопластиковые, новые. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть парк, супермаркет, детсад, школа, остановки. Возможна рассрочка. Не застеклен. Интернет беспроводной. Наружное утепление стен
Марта
Марта
Собственник
Верифицированный профиль
4
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Ваша жалоба принята!
Инфраструктура
парк Снопківський, Погулянка поруч з комплексом
центр міста, супермаркети, школа, садок поруч

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.