70 500 $
1 329 $/м²
БЕЗ КОМИССИИ ПЕРЕУСТУПКА Пасеки-Миски ЖК HYGGE LUX
53.06 / 18 / 16 м²
этаж 2 из 3
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
3 дня назад
2 мес. назад
140 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продаж невеликої 2 кімнатної квартири з терасою у ЖК бізнес-класу HYGGE LUX, який знаходиться у Сихівському районі, за адресою Пасічна 166. Це будівництво поруч із вже зданий ЖК HYGGE від Lev Development. Секція 4а, у якій знаходиться квартира, примикається до вже зданої секції ЖК HYGGE, і виділяється на фоні інших секцій своєю унікальною архітектурою та фасадом. Секція має всього 3 поверхи, квартира знаходиться на 2 поверсі. У даній секції лише 16 квартир, що є великою перевагою. Зараз проводяться внутрішні оздоблювальні роботи, здача будинку планово на травень-червень цього року. Продаж по переуступці, без додаткових витрат. Оскільки переуступку сплачує власник, і мої послуги за продаж квартири для вас безкоштовні. Я надаю вам повний супровід при купівлі, від моменту огляду, і до переоформлення документів та здійснення оплати. Стосовно основних переваг житлового комплексу: будинок бізнес-класу, який складається з чотирьох секцій 3-6-8 поверхів, стіни цегла, утеплення мінеральною ватою, індивідуальне опалення, висота стелі 2,7 м, закрита територія. З радістю проведу вам огляд цієї квартири, покази проводяться з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 години.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Вид из окон во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Балкона нет не застеклены. Лоджии нет. Окна металлопластиковые. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, лес. Не застеклен. Наружное утепление стен. Без комиссии
Avangard Львів
Верифицированный профиль
7
Лет опыта
1
Год на сайте
Активных объявлений 6
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 600
Последний визит на сайт 3 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Планировка
Загальна площа 2 кімнатної квартири 53,06 метра, вона має 2 роздільні кімнати по 8 та 9 м2, кухню-студію квадратної форми майже 16 м2, 2 роздільні санвузли: 2 м2 туалет, майже 4 м2 ванна. І особливістю цієї квартири є наявність просторої тераси, площею 26 метрів. Вихід на терасу є як з кухні, так і з однієї кімнати. На терасі ви можете облаштувати собі відпочинкову зону: стіл з стільцями, зробити озеленення, розташувати шезлонги для засмагання, приймати там їжу, працювати, бавитись з дітьми. Тому якщо ви маєте потребу у 2 кімнатній квартирі з терасою - цей варіант саме для вас.

Дом и двор
У комплексі передбачено відпочинкові зони, дитячий та спортивний майданчики, він буде знаходитись під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Передбачена система супутникового зв'язку Starlink, власний генератор та бак запасу води. Також передбачено підземний паркінг, що відповідає всім вимогам об’єкта цивільного захисту населення (бомбосховище).

Инфраструктура
Стосовно локації: за хвилину від новобудови велика транспортна розв'язка на перетині вулиць Зеленої, Пасічної та Луганської, близько 15-20 хвилин до центрального автовокзалу, залізничного вокзалу та аеропорту. До найближчих бізнес-центрів «Viking», «IQ» та «Graphite Office» пару хвилин автомобілем. У районі новобудови розташований ряд магазинів та торговельних центрів: супермаркет «Сільпо», «Рукавичка» та «Близенько». До гіпермаркету «METRO Львів» 4 хвилини на авто, а за 15 хвилин - до гіпермаркету «Ашан» у ТРЦ» King Cross Leopolis». Також поруч знаходяться школи, садочки, медичні центри, поліклініки, спортзали. Комплекс розташований за 5 хвилин пішки від Винниківського лісопарку, де можна гуляти, влаштовувати пікніки або кататися на велосипеді. З радістю проведу вам огляд цієї квартири, покази проводяться з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 години.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.