49 155 $
917 $/м²
53.6 / 16.85 / 25.26 м²
этаж 8 из 10
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
2 нед. назад
21 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Житловий комплекс «Парк Арена» створений для комфортного життя. Всі деталі комплексу продумані до дрібниць, при будівництві використовуються сучасні технології та якісні матеріали.
Преміальна обробка вхідних груп, вражаючий дизайн внутрішніх дворів і власний ландшафтний парк з панорамним прогулянковим маршрутом підкреслюють рівень комплексу.
Розвинена торговельна та соціальна інфраструктура, підземний паркінг і закрита внутрішня територія створюють затишок і безпеку вам і вашим дітям.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. В квартире 2 окна. Планировка комнат Раздельная. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. Дом построен в 2023 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 10
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Окрема квартира, будинок бетонно-монолітний, у квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. У квартирі 2 вікна.
Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне.
Суміщений санвузол.
Будинок побудований в 2023 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою).

Дом и двор
Зведення комплексу ведеться з використанням передових технологій будівництва: будинки обладнані новітніми інженерними системами тепло-, енерго- і водопостачання, сучасними ліфтами.
Оформлення вирішене в єдиному архітектурному стилі із застосуванням яскравих і виразних елементів вентильованих фасадів будівель.
Окрема квартира, будинок бетонно-монолітний, висота стель 2.7 метра.
Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне.
Будинок побудований в 2023 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою).

Инфраструктура
Мешканці «Парк Арена» можуть гуляти з дітьми і здійснювати пробіжки прямо поруч з будинком — безпосередньо перед будинком розташувався парк з двома озерами. Затишні алеї повністю допоможуть насолодитись відпочинком в парковій зоні.
Недалеко від житлового комплексу проходить основна магістраль міста – вулиця Стрийська та окружна дорога. На автомобілі з центру Львова до «Парк Арена» можна доїхати за лічені хвилини.
Проєкт розташований безпосередньо на вулиці Стрийській, всього в 5 хв. ходьби від стадіону «Арена Львів» і 15 хв. від ТРЦ «King Cross Leopolis».
Проєкт комплексу передбачає благоустрій прибудинкової території. Завдяки концепції «двір без машин» буде створена сприятлива і безпечна прогулянкова зона, облаштовані спортивні та дитячі майданчики.
- Приватний парк
- Дитячі майданчики
- Найдовша бігова доріжка
- Зона для воркауту
- Підземний паркінг

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.