145 000 $
1 726 $/м²
84 / 39 / 32 м²
этаж 15 из 25
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
5 дней назад
2 нед. назад
3 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс «Avalon Up» у Львові – перша в місті новобудова, у якій є будинки висотою від двадцяти до двадцяти п'яти поверхів.
Суперсучасний комплекс займає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поруч із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ.
З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні краєвиди.
Доступна іпотека "єОселя" на готові квартири На 1 - 20 років · 1-й внесок від 20% · 3 - 7% річних
Окрема квартира, будинок бетонно-монолітний, у квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра.
Загальний стан квартири - без ремонту.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Планировка комнат Раздельная. Отопление центральное. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2020 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, остановки, супермаркет, парк. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 8
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Будинок бізнес класу.
Будинок споруджуний монолітним каркасом з армованого бетону. Будівництво зовнішніх стін ведеться з керамічних блоків, фасади утеплюються мінеральною ватою.
Облицювання проводиться покриттям штукатуркою «мокрим» способом. Частково в ході будівництва застосовуються вентильовані навісні системи.
Панорамні вікна з пластикових і алюмінієвих профілів скляться енергоефективними склопакетами.
На території комплексу передбачено створення комфортного середовища проживання. Тут організують паркову зону з алеями, вздовж яких поставлять художньо виконані лавки і дизайнерські ліхтарі.
До того ж на прибудинковій території розмістяться кафе, офісні приміщення, салони краси, аптеки, стоматологічні клініки, продуктові магазини, а також підприємства по ремонту одягу та взуття.
Передбачається організація дошкільного закладу європейського типу, обладнання просторих підземних паркінгів, гостьових паркувальних місць за межами внутрішнього простору і сучасних прогулянкових доріжок у пішохідній зоні.
Уся територія покривається мережею Wi-Fi, у парку біля озера організовується лаунж-зона, яка призначена для відпочинку і пікніків.

Инфраструктура
Безпосередньо біля ЖК на просп. Червоної Калини в м. Львів розташований великий торговий центр, фітнес-комплекс з власним басейном, дитячі садочки, школи, медичні та банківські установи.
Поблизу є СПА та салони краси, супермаркети і різноманітні магазини.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.