102 213 $
1 485 $/м²
68.83 / 37.17 / 12.06 м²
этаж 2 из 10
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
5 дней назад
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
ЖК «Софіївка» знаходиться в Сихівському районі міста Львів за адресою вул. Угорська, 14. Це мікрорайон Новий Львів - звідси легко добратися до центру, близько знаходяться парки, тут спокійно та затишно. Однак, комплекс такого масштабу потребує великої кількості різних елементів інфраструктури: продуктових та промислових магазинів, магазинів одягу, аптек, банківських відділень, ремонту одягу та взуття, хімчистки, салонів краси, ресторанів та кафе, канцелярських товарів та ін. В ЖК «Софіївка» запроєктовано на перших поверхах ряд комерційних приміщень різних площ.Тут вже працюють: супермаркет, кафе, аптека, відділення банку, салон краси.
Софіївка – це житловий квартал від будівельної компанії «Т.В.Д.» в затишному мікрорайоні Новий Львів.
Він складається з одинадцяти будинків різної поверховості, які відповідають класу комфорт, в якому їх позиціює забудовник.
Різноманітна площа помешкань дозволяє підібрати оптимальний метраж під реальні потреби кожного конкретного покупця.
Забудовник подбав про організацію простору квартир — кожна з них максимально функціональна й ідеально підлаштована під запити свого майбутнього власника.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. В квартире 3 окна. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, супермаркет, остановки, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 21
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Будинок комфорт класу.
Житловий комплекс є яскравим прикладом комбінації функціональності та естетики: високоякісні будівельні та оздоблювальні матеріали, енергоощадні технології, раціональне планування квартир та під’їздів, наявність у квартирах усіх необхідних комунікацій (опалення, вода, каналізація, електрика), ліфти іноземного виробника.
Комплекс побудований за найновішими стандартами й технологіями, використовуючи монолітну конструкцію для забезпечення максимальної надійності та довговічності.
Стіни з цегли гарантують високі показники теплоощадження і стійкість будинку, а високоякісні вікна гарантують енергоефективність і захист від шуму.
Індивідуальне опалення в кожній квартирі дозволить підтримувати комфортну температуру приміщень в будь-яку пору року.
ЖК «Софіївка» - це безпечне та комфортне житло. Двір буде закритим від машин, по всій території передбачено відеонагляд, з централізованим пунктом охорони. Будуть облаштовані дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, відпочинкові зони. Двір буде озеленено. У дворі буде затишно та спокійно, адже увесь трафік за проєктом винесений під землю та навколо будинку: під кожним будинком та під територією всього двору буде великий підземний паркінг, оснащений сучасними системами пожежогасіння та димовідведення. До паркінгу з будинку можна буде потрапити напряму з вашого під’їзду, що є максимально зручним.
Особливості:
- Розташування в затишному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою
- Енергоощадні технології будівництва, раціональні планування
- Індивідуальне опалення в кожній квартирі
- Відеонагляд по всій території
- Підземний паркінг на 179 паркомісць з ліфтом до всіх поверхів та гостьова стоянка
- Дитячий та спортивний майданчики
- Школа та дитячий садок на території
- Власна інфраструктура – комерційні приміщення на перших поверхах

Инфраструктура
На території житлового кварталу «Софіївка» збудована та введена в експлуатацію нова школа «MRIYDIY», де до кожної дитини підбирають індивідуальний підхід та навчають згідно з європейськими стандартами. Також у комплексі працює власний дитячий садочок, що дозволяє отримати ще більше зручності та переваг для мешканців.
Залишивши межі ЖК «Софіївка», його мешканці можуть за лічені хвилини просто дістатися до інфраструктури міста: дитячих садочків та шкіл, супермаркетів, ресторанів та розважальних закладів, транспорту та всього, що потрібно для комфортного життя.
Комплекс розташований у безпосередній близькості із центром Львова, на тихій, зеленій і затишній вулиці. Поруч – зручні транспортні розв’язки, які сполучають зі всіма районами міста. У пішохідній доступності від комплексу знаходяться дитячі садки, школи і три парки — «Стрийський», «Залізні води» та «Снопківський». До центру Львова на автомобілі можна доїхати за 10 хвилин. За 5 хвилин пішки від комплексу зупинки громадського транспорту. До залізничного вокзалу та аеропорту можна доїхати на авто за 20 хвилин.
До найближчих супермаркетів можна пройтися пішки — 6 хвилин до «Близенько» та «SPAR». В окрузі також розташовані невеликі продуктові магазини. До ринку «Шувар» автомобілем близько 6 хвилин. В окрузі чимало дитячих навчально-виховних закладів. Серед них загальноосвітня школа №69, ліцей №80, дитячий садок №169, садочки «Моє щастя» та «Кіндервіль».
За медичною допомогою можна звернутись за 4 хвилини пішки до медичного центру Святої Параскеви або до медичного кабінету «Нікомед».
За 5 хвилин пішки працює фітнес-клуб «Гармонія» та «WASHI GAMES», та також тренажерний зал «Asgard homegym».
Якщо бігати по біговій доріжці в залі буде нудно — на відстані 8 хвилин пішки починається парк Залізна вода, а за 18 хвилин пішки Стрийський парк, де також буде приємно прогулятися або покататися на велосипеді.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.