121 427 $
1 663 $/м²
73 / 31.73 / 25.96 м²
этаж 3 из 8
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
вчера
3 нед. назад
3 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс бізнес-класу Avalon Yard є логічним продовженням проекту Avalon Kvartal, розташованого через дорогу.
Новобуд складається з двох будинків із каскадною поверховістю, багаторівневим фасадом і дизайнерською архітектурою.
Зовнішній вигляд примітний контрастним опорядженням, комбінацією різних матеріалів і панорамним склінням квартир.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть детсад, школа, остановки, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 25
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Будинок бізнес класу.
Мінімалістичні фасади, виконані в європейському стилі, панорамні вікна, природні тони. Все це, щоб гармонійно вписати проект в концепт вулиці Замарстинівської.
Затишна атмосфера на балконі чи у закритому дворику. Avalon YARD передає стиль життя своїх мешканців.
Завдяки концепції «двір без машин» ваші діти зможуть безпечно гуляти на майданчиках, а ви — спокійно прогулюватися уздовж пішохідних алей в оточенні зелені. Для авто передбачений підземний паркінг. В рамках розвитку внутрішньої інфраструктури на першому поверсі будуть комерційні приміщення під магазин, салон краси, медичну клініку, кав'ярню та інші необхідні заклади.

Инфраструктура
ЖК Avalon Yard розташований між вулицями Замарстинівська, Східна і Квіткова в Шевченківському районі Львова.
До Міської Ратуші 7 хвилин на машині. Недалеко від будинку знаходяться зупинки трамвая №9 і автобуса №334. А по проспекту В'ячеслава Чорновола, що в 10 хвилинах пішки, проїжджають тролейбус №33, маршрутні таксі №7, №8, №17, №22, №25, №26 та інші, а також безліч автобусних маршрутів.
В 1,5 км від будинку знаходиться паркова зона «Високий замок», де приємно прогулятися у вільний час. В іншому напрямку є парк імені 700-річчя Львова.
Якщо у вашій родині є школярі, їм не доведеться витрачати багато часу на дорогу до навчання: школа-гімназія «Відродження» — 500 м, середня школа №22 ім. Василя Стефаника — 600 м, школа №20 — 1 км. Для найменших в межах 10 хвилин пішки відкриті дитячі садки №104, №95, №144, №55, №121 і приватні центри «Кузя», «Садок Здорової Родини», «Смайлик» і Baby Years. У вільний час діти можуть відвідувати Палац культури ім. Гната Хоткевича, де працюють різні секції та гуртки для розвитку.
Ще одна перевага локації — до дитячої поліклініки №1 та міської стоматології 3 хвилини пішки. Також в окрузі є приватні медичні центри «Мати та дитина», Inlor, Rodovid, «Оксфорд Медікал Львів» та інші.
Якщо ви займаєтеся спортом, можете придбати абонемент в найближчих студіях — це LOFT Studio для жінок, футбольний клуб «Динаміт», зал ММА і тренажерний зал Forever.
Всього за 6 хвилин ви дійдете до великого ТРЦ New Point з бутиками, магазинами техніки, гіпермаркетом «Ашан», ресторанами швидкого харчування, дитячим розважальним центром «Леопарк» та іншими корисними закладами. Якщо потрібно збігати за продуктами в найближчий магазин — поруч працюють і міні-маркети, і гастрономи, і невеликий ринок.
Комплектація:
-в комплексі спроектовані квартири з власною земельною ділянкою
-дизайнерські вхідні групи з зоною очікування і місцем для консьєржа
-закрита для сторонніх територія
-інтерактивні елементи для дитячих ігор на прибудинковій території

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.