46 879 $
1 054 $/м²
44.48 / 15.54 / 15.93 м²
этаж 3 из 10
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
3 нед. назад
8 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс CONTINENT GREEN розташований на Левандівці, яка відокремлена від інших районів міста залізничними магістралями та водночас знаходиться недалеко від історичного центру міста.
Проєктом новобудови передбачені одно-, дво- та трикімнатні квартири різних площ та планувань, комерційні площі, підземний паркінг та власний внутрішній двір з ландшафтним дизайном, освітленими зонами відпочинку для дорослих, сучасними дитячими та спортивними майданчиками.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 24
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Будинок комфорт класу.
Комплектація:
-стіни з цегли та керамоблоків утеплені пінополістиролом під декоративну штукатурку та фарбування
-архітектурне підсвічування фасадів
-опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів
-панорамне скління вікон та балконів забезпечить відмінну інсоляцію приміщень та ефект додаткового простору
-територія комплексу створена у концепції єдиного соціального простору
-для автомобілів мешканців передбачений підземний паркінг

Инфраструктура
Житловий комплекс CONTINENT GREEN будують у районі з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. За кілька хвилин пішки від новобудови зупинка маршрутки №17 на вулиці Калнишевського та зупинки автобусів №18 №1001, тролейбуса №32 та маршруток №13, №17, №20, №23 та №43 на вулиці Суботівській. Автомобілем до площі Ринок в історичному центрі міста — 18 хвилин, до центрального залізничного вокзалу, Міжнародного аеропорту «Львів», автовокзалу №8 та приміського автовокзалу — 13 хвилин.
У пішому доступі від житлового комплексу CONTINENT GREEN усі основні інфраструктурні об'єкти: школи, дитячі садки, магазини, медичні та спортивні центри. До найближчого супермаркету «Близенько» — 3 хвилини пішки, а у радіусі 15 хвилин розташовані супермаркети «Рукавичка», «Сільпо» та «АТБ-Маркет», а також кілька невеликих продуктових магазинів, у тому числі кондитерський магазин «Вацак». Свіжі овочі та фрукти, товари місцевих фермерів та виробників на відстані 9 хвилин пішки від будинку завжди можна купити на Левандівському ринку, а за 10 хвилин на авто розташовані ринки «Південний» і «Привокзальний» та найближчий торговий центр «Скриня».
Супроводити дитину пішки можна до дитячого садка №160 — 6 хвилин, садка-ясел №2 — 10 хвилин, садків №6 та №30 — 15 хвилин. Для школярів у пішому доступі від будинку початкова школа та загальноосвітні школи №65 та №67 — 9-14 хвилин. У радіусі 5-10 хвилин на авто від комплексу розташовані приватний дитячий садок «Бембі», ліцей «Гроно», школи №60, №68, №77 та Класична гімназія при Львівському університеті ім. Франка.
У пішому доступі від новобудови кілька спортивних зал та фітнес-клубів. Найближчі «Ліга» та Unity за 3-4 хвилини, до спортивної зали «Котигорошко» — 12 хвилин. Пограти у футбол, волейбол чи баскетбол можна на майданчику школи №65, до якої 9 хвилин пішки, а для поціновувачів екстриму за 6 хвилин автомобілем від новобудови скеледром «Бухта». Для піших прогулянок, пробіжок та велопоїздок за 15 хвилин пішки Левандівський парк та лісопарк «Білогорща».

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.