199 000 $
1 901 $/м²
104.7 / 40 / 37.3 м²
этаж 9 из 9
Бетонно монолитный
Кухня-гостиная
Дизайнерский ремонт
вчера
4 нед. назад
124 (сегодня 0, вчера 7)
Описание
Квартира складається з великої кухні-вітальні, двох спалень +1, двох санвузлів, трьох балконів та великого передпокою.

У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину.

✅ Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку.
✅ Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток.

✅ Продумана Кухня: гранітна стільниця, 2 рукомийники з сенсорними кранами, рухомий острівець, фурнітура Blum, варильна поверхня і духовка Hansa, посудомийка Siemens, великий холодильник.
✅ Велика ванна кімната: велике джакузі з двома кранами, сантехніка Hybner та Impress , LED -освітлення з багатьма режимами роботи та функцією віддаленого управління, сенсорні датчики.
✅ Менша ванна кімната: душова кабіна, туалет, рукомийник, вбудовані місця для зберігання, LED -підсвічування, сенсорні вимикачі.
✅ Спальня 1 з великим ліжком, вбудованими шафами та нішами для зберігання речей, великим панорамним вікном і балконом, а також з даховими вікнами. Спальня 2 з вбудованою шафою. Стелі покриті липовою вагонкою без жодного сучка.
✅ Ніша (2-ий рівень) з ліжком і двома вікнами балконного типу, що відкриваються на дах. Можна облаштувати затишний кабінет, кімнату для читання або ж третю спальню, щоб насолоджувати зоряним небом.
✅ Лоджія з облаштованою пральнею і місцями для зберігання. Пральна машинка Bosch, є місце для сушилки.
✅ Закрита прибудинкова територія з відеоспостереженням. У квартирі є сигналізація.
✅ Спокійна зелена вулиця, поруч парк "Залізні води". Розвинена інфраструктура: поруч з будинком знаходиться школа, на нижньому поверсі - приватний дитсадок, а у радіусі 500 м. - ще 2 школи і 2 дитсадки. Поруч магазини, аптеки, автобусна зупинка.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 4 метра. В квартире больше 7 окон, Вид из окон на город, на парк. Квартира перепланирована, планировка комнат Кухня-гостиная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел комбинированный. В квартире 2 раздельных санузла, туалет/ванная/душ. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - плитка, есть подогрев полов. Есть 4 балкона не застеклены. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок подвесной. Окна деревянные, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбура нет. В квартире есть Кабельное ТВ, Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Сигнализация, Спутниковое ТВ, Счетчики, Сейф, Джакузи, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Дом построен в 2011 году. У квартиры 1 собственник, прописано 5 человек. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Кладовая. Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, остановки, парк, супермаркет. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Торг уместен, Прямая продажа, Эксклюзивный договор. Сантехника новая. Новые. Не застеклен. Застеклена. Интернет проводной (кабельный). Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Олег Микола
Олег Микола
Собственник
Верифицированный профиль
11
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера

Планировка

В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Джакузи
  • Сейф
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Сигнализация
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.