38 000 $
543 $/м²
Хрещатик, 408
Комиссия 3%
70 / 40 / 10 м²
1 этаж
32 сот
Дача
2 комнаты
Требуется капитальный ремонт
сегодня
1 мес. назад
29 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Добрий день,до Вашої уваги пропонується продаж трьох замельних ділянок,з окремими юридичними адресами, в хвойному лісі,з виходом на річку Рось, в селі Москаленки Богуславського р-ну,Київської обл.(кордон Київської і Черкаської області).
Детальна інформація про ділянки:

1 ділянка знаходиться в с. Москаленки по вул.Хрещатик 408. Складається з двох актів на право власності: один під забудову і обслуговування будинку і один для ведення особистого селянського господарства. Разом 32 сотки землі.На ділянці є будинок,повітка, літня кухня,дерева фруктові. В будинку пічне опалення,електрика. Ділянка рівна. Ділянка з прямим виходом на річку Рось.

Ціна: 32 000 USD

2 ділянка розташована в с. Москаленки по вул.Хрещатик 410, і межує з ділянкою по вул. Хрещатик 408. (з 1 ділянкою). Складається з двох актів на право власності: 1 акт під забудову і обслуговування будинку і другий акт під ведення особистого селянського господарства.Разом 38 соток землі. На ділянці є будинок з пічним опаленням ,електрика, повітка,криниця,погріб,фруктові дерева. Ділянка рівна. Ділянка з прямим виходом на річку Рось.

Ціна: 38 000 USD

Дві ділянки,які описані вище продаються разом,що складає 70 соток+додатково рекреаційна зона перед річкоюприблизно 25 соток.

Ціна за дві ділянкі: 70 000 USD

3 ділянка розташована в с.Москаленки по вул.Хрещатик через дорогу навпроти ділянок по вул.Хрещатик 408 і 410,що описані вище.Ділянка складається з двох актів:1акт під забудову і обслуговування будинку і 2 актна право власності,цільове призначення якого: для ведення особистого селянського господарства. Разом 50 соток землі.
Ця ділянка межує з хвойним лісом,рівна,без забудов,є наявність хвойних дерев.
Іформація про село Москаленки:село розташоване в хвойному лісі на річці Рось на відстані 130км від міста Київ, по трасі Київ-Кагарлик-Миронівка-Іванівка (або Богуслав)-Москаленки. В селі є магазин,ресторан, сільська рада,пляж.

Ціна: 49 000 USD

Проживають місцеві жителі а також жителі з міста Київ.Село розбудовується новими приватними будинками та котеджами.В селі є страусина ферма,що дає можливість помилуватися діткам за птахами.Завдяки вдалому географічному розташуванню,в селі дуже гарна природа і краєвиди, є можливість помандрувати лісом на квадроциклах,на велосипедахдля любителів кемпінгу та зеленого туризму.На іншому березі села є капличка,а в лісі розташовано близько 20 баз відпочинку на р.Рось.До найближчого міста 15 км, м.Богуслав.
Дані земельні ділянки ідеально підійдуть для побудови вілли, таунхаусів, центру реабілітації, приватного будинку,для тих людей які хочуть дихати чистим хвойним повітрям, слухати спів лісових пташох, збирати лісові ягоди і гриби, займатися рибалкою та спостерігати за мальовничою природою на вихідних або на постійній основі.
Детали
Дача, 1 этаж, 2 комнаты. Площадь участка 32 сотки. Планировка комнат Смежно-раздельная. Газа нет. Холодная вода - колодец, горячей воды нет. Отопление печное. Общее состояние дома - Требуется капитальный ремонт. Торг уместен. Комиссия за услуги 3 %
Brick
Верифицированный профиль
4
Месяца опыта
4
Месяца на сайте
Активных объявлений 6
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 2079
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
с. Москаленки, Хрещатик, 408
В пропозиції є незбережені дані.