30 000 $
1 364 $/м²
Тарасівська, 1
22 / 18 / 4 м²
этаж 2 из 4
Газоблок
Смежная
Дизайнерский ремонт
1 нед. назад
1 нед. назад
6 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Смарт квартира з ремонтом, меблюванням та основною технікою.
Ремонт робився як для себе на початку 2023 року. Опалення повністю електричне, потужності спокійно вистачає для комфортної температури взимку (навіть при тому що сусіди ще не опалюють). Як в кімнаті, так і в санвузлі теплі підлоги, якими можна керувати по вайфаю.
Підлога в кімнаті - кварцвініл (не боїться вологи), у санвузлі - плитка. Стелі натяжні.
Кухня якісна, фурнітура з дотяжками, плита індуктивна.
Диван розкладний, двухспальний, досить комфортний.
Вікно розташоване зі східної сторони, тому в квартирі весь день світло.

Зовсім поруч є все необхідне - через дорогу знаходяться Нова Пошта, магазин та салон краси. До автобусної зупинки 20 метрів. Тут ходить 812 маршрут, прямує до дружби народів. Ще можна пішки 15 хв, або 3 хв на авто до залізничної станції, з якої електричкою 30 хв до київського вокзалу.
Також поруч є академія з дитячим садочком.
Якщо лишаються ще питання - дзвоніть, або пишіть, можна Viber або Telegram на той самий номер.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. В квартире 1 окно, Вид из окна во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Смежная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление индивидуальное - котел электрический. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехника новая. Проведены. Входная дверь железная. Покрытие полов - ламинат, плитка, есть подогрев полов. Балкона нет. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери типовые, новые. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Счетчики. Дом построен в 2021 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Рядом есть школа, детсад, остановки. Квартира неприватизированная. Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника новая. Интернет оптоволоконный
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Павло
Павло
Собственник
Верифицированный профиль
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес
с. Новое, Тарасівська, 1