63 000 $
1 465 $/м²
Окружна, 9
43 / 18 / 14 м²
этаж 8 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 мес. назад
71 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
ВЛАСНИК
Пропоную однокімнатну квартиру (ЕВРОДВУШКУ) в ЖК "Echo Park" (Велика Кільцева вулиця, 9,). будинок розташований в затишному місці поруч з озером та парком. Будинок має закриту територію з приватною охороною де можна залишати власний автомобіль, або орендувати підземний паркінг.
Поруч з ЖК Ехо Парк розвинена інфраструктура: супермаркет Ашан ТЦ Променада Парк, кав'ярні, магазини, дуже зручна Транспортна розв'язка. Оскільки будинок розташований в не прохідній частині - відсутні автомобільні затори, а до Кільцевої дороги 300 м.

Про квартиру:
Квартира загальною площею 43 м.кв. розташована на 8 поверсі в 10 поверховому будинку (вікна на Схід). Проведено перепланування, що робить квартиру фактично двокімнатною (Кухня розділена на зону відпочинку -8 м.кв. та зону приготування-8 м.кв.).
В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з дорогих якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Electrolux ! В ванній кімнаті електро тепла підлога та додатково встановлено систему очищення води.
Також додатково зроблено шумоізоляцію суміжних з сусідніми квартирами стін. В порівнянні з іншими житловими комплексами, які перебувають поруч ,ЖК "Echo Park" напевно найтихший (хто цінує тишу і спокій зрозуміють цю перевагу.)
Сам будинок утеплений мінеральною ватою (не пінопластом, як здебільше по с.Петропавлівська - Софіівська Борщагівка) та захищений металевим сайдингом. Такий спосіб зовнішнього утеплення будинків використовується при будівництві квартир в житлових комплексах бізнес-класу.

Опалення квартири здійснюється завдяки індивідуальному газовому опаленню (газовий котел)
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В квартире есть
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
ірина
ірина
Собственник
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.