126 000 $
1 326 $/м²
95 / 58 / 15 м²
этаж 9 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
1 нед. назад
1 нед. назад
29 (сегодня 1, вчера 4)
Описание
Продається нова дворівнева 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом! Ремонт закінчили в кінці 2019 року і виїхали за кордон, тому в ній ніхто не проживав! Квартира площею 95 кв.м. На першому поверсі кухня-вітальня, велика лоджія, ванна кімната. На другому - дві спальні, душова і гардероб! Ремонт виконаний із якісних матеріалів, робилась для себе, тому контролювався весь процес дуже прискіпливо! Є дизайн проєкт із кресленнями! Квартира повністю шумоізольована, внутрішня! Дуже тепла, взимку майже не отоплювали, що є великим плюсом в теперішній час! Температура контролювалась встановленим до котла терморегулятором. Є тепла підлога електрична з сенсорними датчиками: вхідна зона, кухня, два с/у. На кухні є холодильник, окрема морозильна камера, вбудована мікрохвильова піч і духовий шкаф. Під мийкою передбачені розетки для подрібнювпча. На лоджії встановлений рекупіратор для очищення повітря. На всіх вікнах є сонцезахисна плівка, дуже круто що вас вдень не бачать сусіди і влітку не жарко. В квартирі є три кондиціонери. Також встановлена загальний вимикач, що є дуже зручним для дворівневих квартир! Є навіть нові ключі з карточками на два замки, які ми ще не використали, тому змінювати не потрібно. Від власника. Яна 8 [телефон скрыт]
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Спутниковое ТВ, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа, Свободна. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
Яна
Яна
Собственник
8
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 6 дней назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Ремонт дизайнерський. Робота виконана відповідно дизайн-проєкту. Залишилось додати тільки декор) Всі меблі виготовлені на замовлення ( МДФ)

Планировка
В квартирі, окрім гардеробу, зроблено дуже багато мість для зберігання. Кухня із вітальною розділена барною стійкою. На першому поверсі велика лоджія-кабінет, є виведені розетки під тв та інтернет. Дитяча теж розділена на дві зони: зона відпочинку 12 кв.м і робоча зона, що відділяється розсувними дверима.

Инфраструктура
Поруч є все необхідне: школа, садочок, аптеки, магазини, пошта, дитяча лікарня і т.д.

В пропозиції є незбережені дані.