890 000 $
4 450 $/сот
СТ Ластівка, 1
БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
200 сот
2 нед. назад
4 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Готове рішення для заміської резиденції в елітному дачному селищі на березі Дніпра. Земельна ділянка 1+1 га, Село Процев, Київська область, закрите міні-селище, що охороняється, з резиденціями класу преміум і de lux. Винятково респектабельні сусіди. На території земельної ділянки в Процеві під Києвом є красива власна набережна, розкішний приватний парк, басейн, особняк.
Земельна ділянка у Процеві під Києвом – чудове місце для заміського відпочинку. У радіусі до 15 км від земельної ділянки під елітне заміське будівництво під Києвом нуль потенційно небезпечних техногенних об'єктів. . Справді чисте повітря, чудова природа; навколо річкових заток, озер, лісів.
У земельної ділянки під елітну нерухомість у Процеві під Києвом чудове транспортне сполучення зі столицею через Вишеньки, Гнідин та Бортничі, найближчий міст на Правий берег – Південний Київський.
Елітний дачний кооператив під Києвом у Процеві розташований у сформованій рекреаційній зоні. Земельна ділянка 2 гектари у Процеві під Києвом оточена заміськими комплексами преміум та комфорт класу, базами відпочинку науково-дослідних інститутів, рибальсько-мисливськими базами, яхт-клубами.
Цільове призначення земельної ділянки у Процеві під Києвом в елітному дачному кооперативі – під садівництво, дозволено будівництво.
На ділянку в Процеві з ідеальним розташуванням під заміську київську резиденцію, будівництво котеджу чи вілли повністю заведено комунікації, все в робочому стані:
електрика, ділянка освітлюється;
вода – власна сертифікована свердловина
газ;
автономне опалення;
оптоволоконний інтернет.
Відмінна асфальтована дорога веде до в'їзду на територію земельної ділянки в Процеві на першій лінії від затоки Дніпра.
На земельній ділянці у Процеві під Києвом зведено триповерховий особняк у британсько-бургундському стилі з вежею та красивими парадними сходами. Особняк відрізняється авторськими інтер'єрними рішеннями: фрески, камінний зал, мармурові підлоги та сходи, вишуканий декор ручного кування. 7 кімнат, 5 ванних кімнат, велика кухня, розкішна вітальня з високими стелями та другим світлом. В особняку є більярдна, міні-кінозал, міні мотузковий парк.
Земельна ділянка в Процеві на першій лінії від річки має повністю сформовану релакс зону з відкритим басейном, зроблено капітальну набережну з бетону та облицюванням диким каменем. До земельної ділянки можна дістатися з боку річки на річковому судні з невеликим осадом.
Територія земельної ділянки в елітному дачному селищі Проців під Києвом оформлена відповідно до сучасних тенденцій ландшафтного дизайну. Висаджені дерева, чагарники та багаторічні квіти у стилі вільного англійського саду. Багато вічнозелених дерев, гортензій, прогулянкових доріжок. Простір земельної ділянки у Процеві на першій лінії від річки не перевантажений декором.
Елітна земельна ділянка 1+1 гектар у Процеві під Києвом – надійний актив, інвестиція в землю з потенційним зростанням вартості у середньостроковій та довгостроковій перспективі. Запис на перегляд ділянки землі 2 га на першій лінії від річки у Процеві під Києвом відкрито. Телефонуйте, ставте запитання, вивчайте документацію на землю та споруди.
Детали
Земельный участок, Размером 200 соток. Назначение участка - Под застройку. Торг уместен, Свободна. Без комиссии
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 27
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 14991
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
с. Процев, СТ Ластівка, 1, 2222222222:22:222:2222 кадастровый номер
В пропозиції є незбережені дані.