99 000 $
707 $/м²
СТ Придніпрянський
с. Ровжи
 Кадастровый номер верифицирован ПРЕМИУМ єОселя
140 / 90 / 27 м²
2 этажа
6 сот
Дом
4 комнаты
Евроремонт
сегодня
2 мес. назад
113 (сегодня 1, вчера 2)
Описание
Продам будинок в мальовничому куточку, в СТ Придніпрянський. В будинку є все для постійного проживання в незалежності від сезону.
Цегляний 2 поверховий будинок з 2-ма терасами, фундамент 10х10 площа будинку140 м.кв. + 30 м. кв. тераса+30 м.кв. балкон. Будинок утеплений, дах утеплений мінеральною ватою, енергозберігаючі вікна.
На 1 поверсі спальня, велика кухня -вітальня з каміном, санвузол та кімната підготовлена для сауни. На другому поверсі 2 окремі великі кімнати, санвузол. Вихід на терасу другого поверху можливий з обох кімнат.
Опалення проведено електричне також є можливість опалювати каміном.
В санвузлі на першому поверсі: ванна, душова, раковина.
На другому поверсі бойлер на 150 літрів, душова, унітаз. Кухня: холодильник, плита, яка працює як від електрики так і від газового балону, пралка, котел.
Будинок розташований на ділянці 6,68 соток, але є можливість придбання сусідньої ділянки для збільшення до 12 соток (можемо обговорити додатково).
По всьому периметру ділянки встановлений паркан 2,5 метра. Двоє воріт для заїзду авто.
На ділянці є технічне приміщення для зберігання інвентарю. Також залитий фундамент під літній будиночок з підведеними комунікаціями (вода/електрика). Своя скважина 85 метрів з неймовірно смачною водою.
На території ділянки висаджені різні дерева та кущі: берези, липи, ліщина, груша, граби, смородина, виноград. Багато квітів.
Навкруги неймовірна природа. З одного боку Київське водосховище з іншого відвідний канал. Піщані пляжі, вимостки для риболовлі, гриби восени це все в пішій доступності від будинку. Навкруги сосновий ліс.

Комунікації: Проведений інтернет оптоволокно Interlan пакет 100Мб/с.
На першому поверсі підлога з підігрівом. На другому в санвузлі.

Будинок розташований в Садовому Товаристві Придніпрянський, вул. Абрикосова.
Відстань до станції метро Героїв Дніпра 50 км.
5 разів на день курсують великі рейсові автобуси.

Будинок в який вкладено багато любові!
Затишок, комфорт, свіже повітря, вранішня кава під спів птахів-це частинка того, що ви отримаєте придбавши його.

Якщо у вас виникли додаткові питання, будь ласка, телефонуйте тільки за допомогою будь якого зручного для вас месенджера (Viber/Telegram/WhatsApp) або пишіть.

+38-[телефон скрыт]Наталія.
Детали
Дом, 2 этажа, 4 комнаты. Материал стен – кирпичный, фундамент дома – кирпич. Подъезд к дому – бетон. Площадь участка 6 соток. Высота потолков 2.4 метра. Вид из окон во двор, на море. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до моря - 400 метров. Расстояние до города - 50 метров. Газ на улице. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел электрический. В доме 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь железная, лестница деревянная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. В доме 2 балкона. Тип кухни - кухня-студия. Стены покраска, потолок обои. Окна металлопластиковые, новые. Есть крыша. Есть ограждение. Нет подвала. В доме есть Телевизор, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики, Камін. Дом построен в 2019 году. Своя канализация. На территории участка есть сад, огород, пристройка. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Евроремонт. Рядом есть остановки, лес, речка/озеро, море. Документы на дом: договор дарения. Прямая продажа, Свободна, Возможна рассрочка. Сантехника новая. Новые. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Наталія
Наталія
Собственник
Верифицированный профиль
11
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Детали интерьера
Зроблений ремонт. Шпалери пофарбовані в білий колір, за бажанням легко змінити на колір, який вам подобається. На другому поверсі потрібно покласти підлогу (ламінат/лінолеум) повністю підготовлена для цього підлога. Встановити міжкімнатні двері.

Дом и двор
На території ділянки висаджені різні дерева та кущі: берези, липи, ліщина, груша, граби, смородина, виноград. Багато квітів.

Инфраструктура
Магазин в пішій доступності. Кожної суботи є сільськогосподарський базар де можна придбати смачні домашні продутки (овочі, фрукти, м"ясо, молочні продукти, розсаду).

В доме есть
  • Камін
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Телевизор
История изменения цены
04.10.2024 - 11 000 $ 99 000 $
07.08.2024 110 000 $
Адрес
с. Ровжи, СТ Придніпрянський
Кадастровый номер 3221888000:24:101:****  верифицировано через реестр
площадь
0.0668 га
cобственность
Приватна власність
использование
01.06 Для колективного садівництва
категория
Землі сільськогосподарського призначення
адрес
Київська область, Вишгородський район, Сувидська сільська рада, с/т "Придніпрянський"
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.