89 900 $
441 $/м²
Соснова
204 / 180 / 8 м²
2 этажа
3 сот
Таунхаус
3 комнаты
Требуется косметический ремонт
сегодня
5 дней назад
6 (сегодня 0, вчера 3)
Описание
Продам таунхаус 204 м.кв. з ділянкою 3,3 сотки - передня клумба, місце для парковки авто, заднє подвір'я. Будинок розташований в клубному котеджному комплексі "Северинівська Перлинка", село Северинівка Макарівського району.

Загальна площа будинку – 180 м.кв.+гараж 24 м.кв.

Готовність до проживання:

Будинок готовий до заселення - виконані всі інженерні роботи, повністю готові для проживання кухня, санвузол на першому поверсі (туалет з душовою), спальня з гардеробною.

Інші кімнати потребують косметичного ремонту під ваш смак - є машинна штукатурка під поклейку шпалер на стінах, стяжка на підлозі, готова до вкладання будь-якого покриття.

Електрика: Виконана розводка електрики 10 кВт (договір з обленерго) по всьому будинку, з можливістю живлення від генератора, щитова змонтована у гаражі.

Опалення: Газовий 2-контурний котел (підведений і підключений газ), тепла підлога по всій площі будинку (всі кімнати на 2-х поверхах). Є аварійна система опалення на випадок блекаутів – велика камінопіч на 1-му поверсі з можливістю приготування їжі.

Водопостачання: Подача води в котеджному комплексі централізована, є свердловина 105 м. (з крана можна пити воду!), також централізована каналізація (септики + дренажне поле). В будинку повністю розведений водопровід і каналізаційні труби (в кухні, санвузлах на 1,2 поверсі, гаражі). Стоїть фільтр на ввід води в будинок та 2 додаткові на кухні.

Всі комунікації підключені, все працює як годинник!

1ий поверх:
біля 80 м. кв: передпокій, бойлерна з пральною зоною, санвузол з душовою, комора під сходами та великий опенспейс з відокремленою кухнею, каміном, столовою зоною та залом, також є вихід на заднє подвір'я. Гараж з окремим входом через задній двір.

2ий поверх:
велика ванна кімната, 3 великі спальні та великий коридор де можна розташувати зону відпочинку. Одна спальня з гардеробною – повністю готова до проживання.

Технологія будівництва і матеріали: стрічковий фундамент; зовнішні стіни з газоблоку 30см., утеплені пінополістиролом 10см. (Оздоблення короїд); цегляні внутрішні стіни; залізобетонні перекриття; дах покритий метало черепицею (утеплений мінеральною ватою 10см.); двокамерні вікна та двері на задній двір; автоматичні секційні ворота у гаражі.

Земельна ділянка, оточення та територія: прибудинкова земельна ділянка 3,3 сотки поділена на:

- передній двір, місце для парковки авто та газон відокремлений парканчиком від загальної території, висаджені туї та квіти;

- задній двір 1,5 сотки, огороджений парканом з усіх боків, зоною для відпочинку, барбекю чи мангалу, безпечного вигулу домашніх улюбленців (стоїть паркан «антикіт»). Є місце для тераси, дитячого майданчика чи каркасного басейну.

Будинок знаходиться в клубному котеджному комплексі "Северинівська Перлина", повністю огороджений парканом, (є відео спостереження, дитячий майданчик та бесідка для відпочинку).

Комплекс розташований на околиці села (але в межах, що дає можливість прописки), оточений хвойним лісом. Чисте повітря, спів пташок, прогулянки по лісу та тиша гарантовані.

У пішій доступності магазин, бар. Можна через ліс дійти до супермаркету, Нової пошти та спортзали (у великому Котеджному місті "Северинівка") чи доїхати машиною за 5-10 хвилин.

Найближчий дитячий садок у великому Котеджному місті "Северинівка" близько 3км., школи в сусідніх селах 10 - 15 км.

До Києва – 30 км по житомирській трасі, також є маршрутка на Київ, супермаркет та озеро в сусідньому селі Колонщина.

Будинок введений в експлуатацію, всі документи на будинок та ділянку оформлені.

Торг можливий.
Детали
Таунхаус, 2 этажа, 3 комнаты. Материал стен – газоблок, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – монолитный железобетон. Площадь участка 3 сотки. Высота потолков 2.8 метра. Вид из окон во двор, на парк. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. В доме 2 совместных санузла, туалет/душ. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь деревянная, лестница бетонная. Покрытие полов - стяжка, есть подогрев полов. Тип кухни - кухня-студия. Стены штукатурка, потолок подвесной. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Покрытие крыши - металлочерепица. Тип ограждения - дерево. Нет подвала. В доме есть Утюг, Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина, Камін. Дом построен в 2011 году. Своя канализация. У дома 2 собственника, доля владельца 1/2, прописан 1 человек. Общее состояние дома - Требуется косметический ремонт. Возможность прописки. Рядом есть лес. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Торг уместен. Сантехника новая. Новые. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
Олександр
Олександр
Собственник
4
Года на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
с. Севериновка, Соснова
В пропозиції є незбережені дані.