2 100 000 $
323 $/м²
Яворницького, 105
помещение свободного назначения, производственное помещение, склад
6500 м²
2 мес. назад
2 мес. назад
6 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Приватне підприємство "Бізнес-Св" (м. Львів, 79039 а/с 8402 вул.Золота б. 17 кв. 63) володіє активами цинковмісних відходів у кількості понад 15 тис. тонн. із 60 % вмістом цинку.

Цинкові відходи перебувають у шламонакопичувачах - трьох великих бетонованих ямах. За агрегатним станом відходи схожі на глину.

Після проведення спектрального та хімічного аналізів (Німецького у 2015 та Українського у 2023) було виявлено в середньому 60% вмісту цинку у відходах (скріни результатів аналізів додаються).

Також у власності є приміщення 6400 кв.м для організації перероблення даних відходів. Відстань між об‘єктами 1 км.

Неподалік від об'єкта є сусідні фірми від яких можна завести електроенергію. У разі потреби більшої кількості енергії можна живитися від електророзподільчої станції 12 МВт.

Вказані активи розміщені у м. Сокаль вул. Яворницького 105.

Робота з продуктом. Найдешевший спосіб роботи - сушка продукту в сушарці. Дорожчим, але прибутковішим способом є обробка відходів з метою вилучення цинку сульфату або цинку оксиду.

Додатково: до об'єкта додається розроблена на замовлення технологія обробки матеріалу.

+ Ми поділимося з вами всією додатковою інформацією та готові в майбутньому допомогти в реалізації проєкт.

Історія об'єкта:
В процесі 25 річної діяльності Сокальського заводу хімічного волокна, який випускав віскозне волокно, утворилися цинковмісні відходи із вмістом цинку близько 60%. Все це зберігається у трьох шламонакопичувачах. В технології виробництва використовували целюлозу, їдкий натр, сірчану кислоту, сульфат цинку, сіровуглеводи.

Після формування волокна з осаджувальної ванни, що містила сірчану кислоту, сульфат цинку виділялись гази, а надлишок осаджувальної ванни й стічні води, що містили сульфат цинку направлялись на установку очищування.

Після очищування відходи направлялись в шламонакопичувачі.

Сам завод розташований в 5 км від населеного пункту Сокаль, є крите приміщення одного з цехів площею 6.4тис. м.кв. де можна організувати пакування чи перероблення.

Будемо раді відповісти на ваші запитання на ОЛХ або за телефоном:

[телефон скрыт]Сергій
[телефон скрыт]Олег
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Отдельно стоящее здание, Незавершенное здание, Склад, Производственное помещение, Помещение свободного назначения. Объект на 1 этаже, В здании 1 этаж. Подъезд к зданию - грунт. Возможно подключение электричества. Нет телефона. Газа нет. Холодной воды нет, горячей воды нет. Отопления нет. Санузла нет. Сантехники нет. Разводки труб нет. Нет ограждения. Нет подвала. Есть стихийная автопарковка. Охрана. Торг уместен, Прямая продажа, Свободна
Олег
Олег
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 недели назад
Адрес
Сокаль, Яворницького, 105
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.