1 100 000 $
8 462 $/м²
ясна, 1
ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
130 / 55 / 20 м²
2 этажа
800 сот
Дом
4 комнаты
Дизайнерский ремонт
вчера
2 нед. назад
19 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Швейцарський стандарт ретрит-програми у заповідних лісах природного заповідника Гуцульщина: готова до продажу стильна гірська резиденція з житловими та гостьовими будинками, лазнею, пасовищем на 8 га. Креативна високотехнологічна реновація автентичного житла гуцулів за 15 хвилин пішки від Сокільської Скелі на річці Черемош, поблизу водоспадів Сікавка. Лужківський, Іваниха, Довбуш та Дзвінка.
У Гуцульському лоджі – приватній заміській резиденції на схилі гори у Карпатах дуже тихо, безпечно та спокійно. Вранці після спокійного сну у розкішній спальні 45 кв.м. на другому поверсі основного житлового будинку та теплого тропічного душу у сучасній ванній (вода зі власної свердловини, біоканалізація нового покоління) можна заварити у стильній кухні-їдальні на першому поверсі ароматний чай з карпатських трав.
Потім вийти на простору дерев'яну терасу та обговорити панорамний вид на гори з друзями, які відпочивали у гостьовому будинку – делікатної реконструкції гуцульської хати із 200-річною історією.
Уточнити у персоналу приватної заміської резиденції у заповідних Карпатах- як працює автоматичний електропастух на пасовищі для восьми овець та попросити приготувати чан на терасі банного комплексу з парною.
У нового власника приватного курортного комплексу-резиденції у Карпатах попереду приємний день: можна вирушити за лісовими ягодами та грибами, малювати пейзажі, провести ділові переговори з бізнес-партнерами (wi fi та швидкісний інтернет). Власник карпатського заміського комплексу-лоджа разом із гостями може поїхати в один із карпатських ресторанів авторської кухні, оцінити складність хайкінг-маршруту до найближчої гірської вершини, покататися на квадроциклах чи лижах.
Найближчі населені пункти: Великий та Малий Рожин , Тюдів Івано-Франківської області, Міжброди Чернівецької області. Житловий будинок – курортна резиденція у стилі лодж відрізняється бездоганною екологією: навколо реліктовий ліс, пасовища альпійського типу, ділянкою протікає струмок від водоспаду із чистою гірською водою.
Основні об'єкти нерухомості приватного курортного комплексу в Карпатах у стилі лодж:
Двоповерховий будинок 87,8 кв.м з терасою 36 кв.м. Високотехнологічна реновація гуцульського будинку із сучасними системами опалення, електрики, водопостачання та каналізації. На другому поверсі майстер спальня та ігрова зона з панорамним склінням стіни. На першому поверсі спальня, санвузол з душем, кухня-їдальня з каміном та виходом на терасу.
Гостьовий будинок 40 кв.м., міні-музей гуцульського побуту.
Банний комплекс 44,6 кв. з кімнатою відпочинку плюс видова тераса 53 кв.м. з міні-басейном.
Підготовлений для монтажу гостьовий будинок 80 кв.с у стилі Ф-фрейм;
Сарай під гараж, пташиний двір, скотарня.
Земельна ділянка у Карпатах 8 га входить у ціну продажу заміського приватного курортного комплексу. Гуцульський лодж – оптимальне поєднання елітного приватного житла та рекреаційного комплексу преміум-класу. Сучасні інженерні комунікації, ергономічне планування простору, колекційні будівельні та оздоблювальні матеріали, авторський дизайн інтер'єру забезпечують максимальний комфорт без метушні міста чи пафосного курорту.
Заміський комплекс преміум-класу у Карпатах на 8 га землі в оточенні природного заповідника Гуцульщина – вибір людей, яким не потрібно доводити свій статус. Продається унікальна нерухомість у Карпатах – елітний та екологічний лодж для успішних людей. Ваше місце сили в Карпатах.
Є питання щодо продажу заміського комплексу з житловим будинком, земельною ділянкою 8 га, банним комплексом та гостьовими будинками на краю Івано-Франківської та Чернівецької областей у Карпатах?
Телефонуйте, надамо повну інформацію про унікальний об'єкт нерухомості – проектну та інженерну документацію, право власності, статус земельної ділянки, експлуатаційні витрати, розрахунок окупності при здачі в оренду.
Заміський комплекс у Карпатах з житловими та гостьовими будинками та ділянкою землі 8 га – інвестиція, яка приносить максимум задоволення.
Детали
Дом, 2 этажа, 4 комнаты. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 800 соток. Планировка комнат Раздельная. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел электрический. Раздельный санузел, туалет/ванна. Окна деревянные, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. В доме есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Кондиционер, Душевая кабина. На территории участка есть сауна, пристройка, баня. У дома 1 собственник. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Рядом есть лес, речка/озеро. Торг уместен, Свободна. Интернет проводной (кабельный). Без комиссии
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 27
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 13180
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера

В доме есть
  • Душевая кабина
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.