550 000 $
1 499 $/м²
центральна
БЕЗ КОМИССИИ
367 / 134 / 89 м²
2 этажа
20 сот
Дом
5 комнат
От строителей (с отделкой)
3 нед. назад
3 нед. назад
9 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Ймовірно, саме так насправді виглядала садиба родини південних плантаторів із роману «Віднесені вітром». Маєток Тара – символ стійкості, безкомпромісної сімейної підтримки та сили духу, яку не забрати ніяких вітрів. Це місце сили може стати вашим. Продається стильний заміський особняк 362,9 кв. із гостьовим будинком 56,3 кв.м на земельній ділянці 20 соток. Заміський будинок за 19 хвилин їзди від станції метро Славутич, на березі річки Дніпро на південь від Києва, в районі елітної забудови та баз відпочинку біля села Вишеньки.
У заміському будинку під Києвом навпроти Конча-Заспи закінчено основні будівельні роботи, встановлено склопакети, підключено електроенергію 25 кВт. На ділянці з котеджем та гостьовим будинком під Києвом власна свердловина, глибина 80 м.
Архітектори поєднали стиль американських південних плантацій та сучасні технології: зовні основний котедж здається компактним. Насправді планування заміського будинку під Києвом продумане до дрібниць. Головний простір першого поверху заввишки 2,9 м – кухня вітальня з еркером 88,8 кв.м. З вітальні вихід на квадратну терасу – ідеальне місце для ранкової кави. Для прийому гостей чи відвідувачів кімната 21 кв.м., є гостьовий санвузол 5,2 кв.м. Сходи на другий поверх освітлюються світлом з великого вікна.
Корисні доповнення першого поверху заміського будинку під Києвом біля села Вишеньки – котельня-комора 9,6 кв.м. та квадратний гараж 44,6 кв.м. Можна зберігати колекційні ретро автомобілі.
Другий поверх заміського будинку під Києвом на березі Дніпра – приватний простір заввишки 2,88 м. На плані зверніть увагу на виділені апартаменти із трьома кімнатами 29,2, 14,8, 9,9 кв.м та балконом. Вільне призначення – від спальні з вбиральні до майстерні, залу для колекцій, творчої студії. Доповнює приватну зону другого поверху заміського будинку біля села Вишеньки під Києвом дві майстер-спальні 18,2+22,3 кв.м, кожна зі своїм санвузлом.
Незвичайне планувальне рішення біля гостьового будинку біля річки під Києвом. Основне приміщення без перегородок 50 кв.м., великі вікна з трьох сторін, камін плюс санвузол з окремим входом та вікном 6,3 кв.м.
Земельна ділянка 20 соток в адміністративних межах села Вишеньки Київської області. Цільове призначення землі під будівництво та обслуговування житлового будинку. Для облаштування басейну, саду, квітника є велика вільна територія. Поруч злиття двох річок, бігу Дніпра, популярна база відпочинку мисливців та рибалок Вишеньки з причалом для катерів. До найближчого супермаркету 10 хв. пішки.
Заміський будинок з гаражем та гостьовим будинком під Києвом розташований біля головної прибережної вулиці Лівого берега Дніпра. Центральна вулиця проходить від села Вишеньки через котеджні містечка та дачі Києва до Осокорків та Південного мосту.
До популярного у киян торгово-розважального центру River Mall та київського крейсерського яхт-клубу 25 хвилин їзди.
Заповідні місця для шанувальників спокійного відпочинку біля річки, сучасний стильний будинок, власна свердловина, велика ділянка: об'єкт представляє інтерес для покупців та досвідчених гравців ринку елітної нерухомості Києва. Скарлетт О’Хара тут би сподобалося. Це ваша Тара, ваше місце сили. Будинок, що дарує енергію.
Є питання про заміський будинок біля бази відпочинку Вишеньки на березі Дніпра під Києвом? Телефонуйте, запис на огляд об'єкта відкритий. Про цей будинок не можна «подумати завтра», такий об'єкт вимагає уваги сьогодні.
Детали
Дом, 2 этажа, 5 комнат. Площадь участка 20 соток. Планировка комнат Раздельная. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. Своя канализация. Общее состояние дома - От строителей (с отделкой). Торг уместен, Свободна. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
6
Лет на сайте
Активных объявлений 32
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 30595
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Адрес
с. Вишенки, центральна
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.