41 500 $
519 $/м²
Поштова, 11а
ВЫГОДНО
помещение свободного назначения
80 м²
сегодня
2 нед. назад
0 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Запрошуємо вас до ознайомлення з прекрасною можливістю придбати просторе та стильне комерційне приміщення, розташоване на третьому поверсі в самому серці Володимирця! . Ця нерухомість має гнучку функціональність.

Загальна площа приміщення становить 80 квадратних метрів і раніше використовувалась як квартира власників будинку, тому в ній зроблений якісний та стильний ремонт. Це робить його ідеальним для будь-якого типу діяльності чи проживання .

Наразі це приміщення успішно функціонує як Бюті салон, що свідчить про його високий потенціал для послуг краси та догляду . З такою багатою функціональністю і гнучкістю ви зможете залучити нових клієнтів та розвинути свій бізнес .

Це приміщення обладнане всіма необхідними комунікаціями, включаючи водопостачання, каналізацію, обігрівання та електропостачання та має окремий санвузол, що забезпечує зручність та комфорт як для вас, так і для ваших клієнтів.

Не втрачайте можливість стати власником цієї вражаючої нерухомості, яка готова зустріти будь-які ваші бізнес-ідеї чи житлові плани. Можлива оплата по частинах , торг умісний. Звертайтеся за додатковою інформацією та для узгодження перегляду вже сьогодні!
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Класс A, Помещение в офисном центре, Готовое здание, Помещение свободного назначения. Объект на 3 этаже, В здании 4 этажа. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа, Возможна рассрочка
Олександр
Олександр
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт 2 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес
пгт. Владимирец, Поштова, 11а