68 000 $
898 $/м²
75.7 / 31.34 / 22.77 м²
этаж 1 из 5
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
3 дня назад
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Desna Park Residence — малоповерхове житлове містечко в оточенні власного парку і мережі водних каналів, яке стане альтернативою квартирам «на асфальті». На створення автентичного містечка в європейському стилі, яке нічим не поступається справжнім альпійським селах, авторів наштовхнув природний ландшафт місцевості. Дев'ять чотириповерхових будинків з мансардами не тільки гармонійно вписалися у навколишні краєвиди, а й підкреслили їх красу.
Проєктом облаштування внутрішньої території містечка передбачені зони відпочинку та занять спортом, прогулянкові алеї та безпечні дитячі майданчики з різноманітним ігровим обладнанням. Відпочити в компанії рідних можна і на спеціально обладнаній BBQ-зоні. Також на території містечка плануються набережна для піших прогулянок, велодоріжки, мотузковий парк, басейн, локації для риболовлі та зеленого туризму. Поруч з комплексом — паркова зона площею 5 гектар, неподалік протікає річка Десна.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление автономное. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2023 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Верифицированный профиль
3
Недели на сайте
Активных объявлений 10
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація:
-цегляні стіни утеплені пінополістиролом
-автономное опалення у будинку
-закрита територія з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та пропускною системою, в'їзд обладнаний охоронним пунктом та шлагбаумом
-управляюча компанія Desna Park Residence здійснює комплексне обслуговування прибудинкової території, охорону, обслуговування та ремонт доріг і пішохідних зон, прибирання території та вивезення ТПВ, прибирання снігу, озеленення території, функціонування диспетчерської служби

Инфраструктура
Житловий комплекс Desna Park Residence будують у селі Зазим'я, за 20 хвилин автомобілем від Троєщини і найближчої станції столичного метро «Лісова» по автотрасі Т1008. Дістатися до тієї ж точки можна й на громадському транспорті: між Зазим'ям та Києвом курсують маршрутки №321 та №328, зупинки яких за 5 хвилин пішки від містечка.
Локація комплексу дозволить мешканцям працювати у Києві та користуватися його інфраструктурою. Всі необхідні інфраструктурні об'єкти є й у пішому доступі від новобудови: сучасний супермаркет, аптека, ветеринарна клініка, відділення «Укрпошти» та «Нової пошти», кафе, ресторани, амбулаторія сімейної медицини, магазини. Зокрема, за продуктами 8 хвилин пішки до супермаркету «Фора», 10 хвилин пішки до продуктового магазину та 3 хвилини на авто до «АТБ-Маркет». Якщо немає бажання готувати, пообідати або випити кави поблизу можна у ресторанах «Піца на дровах», Ali Baba, кафе «Рибалка» або кафе-кондитерській «Ягода». Кафе з домашньою випічкою буде й на території житлового комплексу. Також проєктом містечка передбачено салон краси та освітній простір для дітей і дорослих.
На відстані 6-9 хвилин пішки від житлового комплексу Desna Park Residence розташовані новий муніципальний дитячий садок, школа I-III ступенів, ясла «Академія дитинства» та Зазимське навчально-виховне об'єднання (ліцей з початковою школою та гімназією). При бажанні батьки можуть віддати своїх дітей до одного з навчально-виховних закладів Деснянського району столиці, розташованих у радіусі 20-25 хвилин на авто. Це школи №306, №307, №301, №293, №320, Sunny Kids Club, гімназія «Троєщина», дитячі садки №165, №327, №333, №811, фінський дитячий садок «Тотоша», садки-ясла №776 і №421, НВК «Діамант» та студія живопису і дитячий клуб «Чародії».

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.