1 173 480 грн
33 000 грн/м²
35.56 / 14.12 / 7.01 м²
этаж 3 из 13
Украинский кирпич
От строителей (с отделкой)
1 мес. назад
1 мес. назад
25 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
ЖК "Смарт Сіті 3". Продаж без комісії, квартири від забудовника.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - черновые работы. Окна металлопластиковые, новые. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет. Возможна рассрочка. Застеклена. Наружное утепление стен. Без комиссии
Ріел - Сервіс
Верифицированный профиль
25
Лет опыта
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 10
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 0
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Рекомендовать
Дом и двор
«Смарт Сіті 3» – це житловий комплекс бізнес-класу у Житомирі від будівельної компанії «АртХаус Груп», концепція якого є втіленням завершальної частини проєкту «Смарт Сіті», який пропонує життя у сучасному розумінні комфорту, затишку та енергоефективності. Проєкт обʼєднав в собі успішний досвід попередніх комплексів, комфортні рішення в плануваннях квартир, якісні, перевірені матеріали й новітні технології будівництва.

ЖК «Смарт Сіті 3» складається з одного 13-поверхового будинку, три секції якого утворюють кутову забудову. Стилобатна основа комплексу – чудовий приклад інженерної думки що гарантує приватність території та 1500 кв.м для прогулянок, відпочинку, занять спортом, дитячих майданчиків та зони для відпочинку. Для загальної безпеки внутрішня територія комплексу закрита, у кожній секції передбачені робочі місця для консьєржа, а у квартири закладені магістралі для облаштування системи домофонів. Забудовник дотримується сучасних норм та вимог безпеки шляхом реалізації інженерно-технічних заходів, включаючи систему укриття у підвалі, систем примусової вентиляції у місцях загального користування, пожежної та газової безпеки, виведених на пульти у консьєржа.

Для автомобілів мешканців проєктом передбачено підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів, наземний гостьовий на 60 паркомісць та гаражні бокси. У стилобатній частині ЖК «Смарт Сіті 3» будуть комерційні приміщення: кафе, магазини та інші об'єкти інфраструктури, що дозволить отримати більше зручності та переваг для мешканців.

Инфраструктура
Житловий комплекс «Смарт Сіті 3» знаходиться в місті Житомир у районі з розвинутою соціальною та транспортною інфраструктурою. До Соборної площі міста автомобілем близько 7 хвилин. Поруч центральний авто- та залізничний вокзали міста, за 8 хвилин пішки зупинки автобусів №10, №110, №121, №126; тролейбусів №1а, №3, №4, №7, №7а, №10, №15 та міських маршруток №14, №18, №19, №25, №26, №44, №58 на вулиці Київській, одній з центральних магістралей міста.

Купити продукти у радіусі 10 хвилин пішки від комплексу можна у супермаркетах «Аврора» та «АТБ». У радіусі 4 хвилин автомобілем розташований супермаркет «ЕКО-Маркет» та гіпермаркет «Metro Житомир». А на 3 хвилини далі розташований Житній ринок, де у будь-яку пору року великий вибір свіжих овочів та фруктів, фермерської екопродукції та товарів місцевих виробників. За 5 хвилин пішки від ЖК «Смарт Сіті 3» знаходиться найбільший у місті торгово-розважальний комплекс «Глобал» з галереєю магазинів різної спрямованості, продуктовим супермаркетом «Ашан», магазинами побутової техніки, меблевим гіпермаркетом, багатозальним кінотеатром «МУЛЬТИПЛЕКС», боулінгом, контактним зоопарком, розважальною зоною для дітей «Острів пригод», ковзанкою, фуд-кортом та цілим рядом різних сервісів, від аптек і відділень банків до салонів краси та ательє з ремонту одягу.

Найближчий до комплексу дитячий садок №10 «Золота рибка» - за 9 хвилин пішки.

На тренування 4 хвилини пішки до спортивної зали «Star Kids», 5 хвилин до фітнес-клубу «Sport Life» в ТРЦ «Глобал» та 12 хвилин до спортзалу «Фітнес Сіті» у ТРЦ «Ярмарок».

За три хвилини на авто знаходиться діагностичний центр «Асклепій», до амбулаторії сімейної медицини та інших медзакладів дорога складе близько 7 хвилин автомобілем.

Адрес
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.