60 000 $
387 $/м²
Дружби, 162
єОселя
155 / 74 / 3 м²
3 этажа
10 сот
Дом
3 комнаты
Евроремонт
1 нед. назад
1 нед. назад
8 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Плануєте купити будинок? Пропонуємо Вашій увазі чудовий дім з власним укриттям!

Будинок 10*11 м, побудований з піноблоку, облицьований білою цеглою, зроблений сучасний ремонт, має три поверхи:

І - цокольний: знаходиться на 1,5 м під землею, висота стелі 2м, комбіноване перекриття, вміщує кухню, комору, гараж-майстерню, просторий коридор, окремий вихід; проведено газ (котел і газова плита), воду (гаряча та холодна), є місце і комин для твердопаливного котла; все облицьоване кахлем;

ІІ - 3 просторі кімнати, кухня, суміжний санвузол,камін; у цокольний поверх та на ІІІ поверх ведуть сходи в середині будинку; для альтернативного опалення - грубка та камін;

ІІІ - мансардний поверх, висота стелі 2,50 м, з неймовірним краєвидом, без ремонту.



Комунікації: вода (криниця, свердловина), газ, оптоволоконний високошвидкісний інтернет, двотарифний лічильник на електрику, каналізація - септик.

Земельна ділянка 10 соток. Також є господарчі будівлі, баня, літня кухня з піччю, альтанка, навіс для авто з ямою.

Розташований на центральній вулиці мікрорайону "Дружба", 2 хв до зупинки громадського транспорту. У мікрорайоні нова гарна школа, річка, ліс.

Продаж у зв'язку з переїздом.
Детали
Дом, 3 этажа, 3 комнаты. Материал стен – пенобетон, материал перекрытий – сборный железобетон. Площадь участка 10 соток. Высота потолков 2.5 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до города - у місті метров. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел газовый. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехника в нормальном состоянии. Разводки труб нет. Есть подогрев полов. В доме 1 балкон. Стены обои, потолок подвесной. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери типовые, в нормальном состоянии. Покрытие крыши - шифер. Тип ограждения - дерево. Подвал расположен под зданием. В доме есть Холодильник, Стиральная машина, Счетчики, Душевая кабина, Камін. Дом построен в 1996 году. Своя канализация. На территории участка есть баня, сад, гараж. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Евроремонт. Рядом есть школа, лес. Дом приватизирован. Документы на дом: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Срочно, Прямая продажа. Сантехника в нормальном состоянии. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Стиральная машина
  • Холодильник
Юлія
Юлія
Собственник
Верифицированный профиль
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Кухня розроблена на замовлення, з урахуванням всіх ергономічних особливостей людин середнього зросту. Також все сплановано так, щоб на приготування страв йшло якнайменше часу і ресурсу, все "під рукою". Потужна витяжка.

Планировка
Планування будинку доволі зручне. Сходи між поверхами - в середині будинку. Мансардний поверх ми не робили, використовували як горище, тому планування на розсуд нового власника, а там 110 кв м вільного простору.

Дом и двор
Біля будинку великий двір (стає одна за одною три автівки і є де пройти), є альтанка звиходом на ділянку під садок/басейн. Є місце для сонячних панелей, де сонце світить цілий день. Окремо (на іншому боці ділянки) для людей, хто любить садівництво, місце під город (5 соток).

Инфраструктура
Будинок знахоиться в тихому, спокійному районі. Поряд немає важливих інфраструктурних обʼєктів. З вікон спалень відкривається краєвид на ліс (він через вулицю), а з вікон мансардного поверху - неймовірний краєвид на все місто.

будинок знаходиься на відстані трохи більше 1 км до міжнародної траси. Година в дорозі і Ви або в Рівному, або в Житомирі, дивлячись в який бік повернете)

Адрес
Звягель, Дружби, 162, 1811000000:00:030:0358 кадастровый номер
В пропозиції є незбережені дані.